Őt tartották a világ legszebb kislányának: bikinis bombázó lett a 21 éves Thylane Blondeau-ból

Thylane Blondeau ilyen csodásan fest bikiniben.

thylane-blondeau-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Thylane Blondeau-t még 2007-ben kiáltották ki a világ legszebb kislányának, akkor a fotója a földkerekség összes tájára eljutott. Patrick Blondeau focista és Véronika Loubry színésznő és műsorvezető lánya mára befutott modell.

Thylane Blondeau bikiniben

Csupán négyéves volt, amikor 2006-van felvonult Jean Paul Gaultier divatbemutatóján, ez a pillanat az egész életét megpecsételte. A L'Obs lapnak adott interjújában elmondta, mit gondol arról az időszakról, amikor őt tartották a világ legszebb kislányának. 

- Minden anya a saját lányát tartja a legszebbnek a világon. Amikor megnézem a közösségi oldalakat, hamar rájövök, hogy vannak nálam sokkal szebb nők. Akárhányan mondták is, hogy csodaszép vagyok, nem bízom magamban. Normalizálni kell a dolgokat - magyarázta, majd hozzátette, nem akarja, hogy a külsőségek határozzák meg a személyét.

2015-ben, 14 évesen az IMG Models ügynökség szerződtette le, azóta olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Dolce & Gabbana, a Versace vagy a L'Oréal. Mára alapított több saját márkát, az egyik a Heaven May, a másik a No Smile, emellett az Etam nevű divatcéggel is kollaborált, hogy kiadja élete első fürdőruha-kollekcióját.

Képes összeállításunkban megnézheted a modellként dolgozó Thylane Blondeau bikinis képeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük