Mark Ruffalo és felesége 24 éve elválaszthatatlanok: Sunrise 3 gyerekkel ajándékozta meg a színészt
Mark Ruffalo 1998-ban ismerte meg feleségét.

mark-ruffalo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Ruffalo korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésze, a magyar nézők olyan alkotásokkal szerették meg, mint a Hirtelen 30, a Szemfényvesztők vagy a Bosszúállók-filmek, amelyekben Hulkot alakítja. Az 54 éves színész már akkor megismerte élete szerelmét, mielőtt A-listás sztárrá vált volna.

Mark Ruffalo felesége

A színész 1998-ban szeretett bele Sunrise Coigney-be, lényegében az utcán ismerkedtek meg, az ilyen találkozásokból millióból egyszer születik komoly kapcsolat, ám Ruffalóéknak, úgy látszik, bejött.

- Egy szeméttelepen laktam, és még jogosítványom vagy hitelkártyám sem volt. Azt gondolta rólam, hogy egy káosz vagyok, de mégis hitt bennem, és folyamatosan bátorított - idézte Ruffalo szavait egy régebbi interjújából a Romper lap.

Sunrise egy másik barátja érdeklődését is felkeltette, de Ruffalót ez nem tántorította el, sőt, tudta, hogy egy napon még feleségül veszi a nőt. Igaza is lett, hiszen 2000-ben összekötötték az életüket. Nem vártak sokat a családalapítással, fiuk, Keen 2001 júniusában, Bella lányuk 2005 áprilisában, Odette lányuk 2007 októberében született.

Sajnos nem volt mindig egyszerű az életük, Keen fiuk születése előtt pár héttel agytumort diagnosztizáltak a színésznél, aki azt hitte, már nincs sok ideje hátra, még egy videót is előre felvett a fia számára, de szerencsére sikerült legyőznie a betegségét.

Egy ideig Los Angelesben éltek, ám később elköltöztek vidékre. A New York államban lévő Callicoon kisvárosban vettek egy farmot. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Mark Ruffalo felesége.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük