Mark Ruffalo és felesége 24 éve elválaszthatatlanok: Sunrise 3 gyerekkel ajándékozta meg a színészt

Mark Ruffalo 1998-ban ismerte meg feleségét.

mark-ruffalo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mark Ruffalo korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésze, a magyar nézők olyan alkotásokkal szerették meg, mint a Hirtelen 30, a Szemfényvesztők vagy a Bosszúállók-filmek, amelyekben Hulkot alakítja. Az 54 éves színész már akkor megismerte élete szerelmét, mielőtt A-listás sztárrá vált volna.

Mark Ruffalo felesége

A színész 1998-ban szeretett bele Sunrise Coigney-be, lényegében az utcán ismerkedtek meg, az ilyen találkozásokból millióból egyszer születik komoly kapcsolat, ám Ruffalóéknak, úgy látszik, bejött.

- Egy szeméttelepen laktam, és még jogosítványom vagy hitelkártyám sem volt. Azt gondolta rólam, hogy egy káosz vagyok, de mégis hitt bennem, és folyamatosan bátorított - idézte Ruffalo szavait egy régebbi interjújából a Romper lap.

Sunrise egy másik barátja érdeklődését is felkeltette, de Ruffalót ez nem tántorította el, sőt, tudta, hogy egy napon még feleségül veszi a nőt. Igaza is lett, hiszen 2000-ben összekötötték az életüket. Nem vártak sokat a családalapítással, fiuk, Keen 2001 júniusában, Bella lányuk 2005 áprilisában, Odette lányuk 2007 októberében született.

Sajnos nem volt mindig egyszerű az életük, Keen fiuk születése előtt pár héttel agytumort diagnosztizáltak a színésznél, aki azt hitte, már nincs sok ideje hátra, még egy videót is előre felvett a fia számára, de szerencsére sikerült legyőznie a betegségét.

Egy ideig Los Angelesben éltek, ám később elköltöztek vidékre. A New York államban lévő Callicoon kisvárosban vettek egy farmot. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Mark Ruffalo felesége.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük