Kevin Costner 19 évvel fiatalabb felesége gyönyörű nő: Christine 3 gyerekkel ajándékozta meg
Kevin Costner már a ’80-as években megismerte élete szerelmét, de csak a ’90-es években váltak egy párrá.

GettyImages-1152765073
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood egyik népszerű színésze és rendezője, Kevin Costner még nős volt, amikor megismerte a 80-as években jövendőbeli feleségét, Christine Baumgartnert, de szerelem csak a 90-es évek végén szövődött köztük, akkor már a színész régóta egyedülálló volt.

Kevin Costner és felesége

A sármos sztár első nejét, Cindyt 1978-ban vette el, de 1994-ben elváltak. Három gyerekük született, Annie 1984-ben, Lily 1986-ban, Joe 1988-ban jött a világra. Válása után Bridget Rooneyval randizott, akitől lett egy fia 1996-ban, Liam. Voltak még kapcsolatai, ám 1998-ban újra összesodorta az élet a nála 19 évvel fiatalabb Christine Baumgartnerrel egy étteremben, a modellt a 80-as években ismerte meg golfozás közben, de akkor még nem alakult ki köztük semmi. Amikor meglátta a csinos Christine-t, elkérte tőle a számát, majd később randizni kezdtek.

- Amikor találkoztam Christine-nel, nem voltam felkészülve egy újabb szerelemre. Sok időbe telt, mire kimondtam neki, hogy szeretlek - idézte a The Things nevű lap Costner szavait egy korábbi interjújából.

2002-ben egyszer szakítottak, mert Costner nem akart több gyermeket vállalni, ám a nő nagyon vágyott egy közös gyerekre, erről a Parade-nek beszélt.

Azt mondta nekem: „Várni fogok rád, de nem sokáig. Ha észhez térsz, gyere vissza hozzám.” Így tettem végül. Egyszer csak felébredtem, és arra gondoltam: „Azért fogok elveszíteni egy gyönyörű nőt, aki amúgy az utolsó leheletemig hajlandó velem lenni, mert félek igent mondani egy gyerekre?”

2003-ban eljegyezték egymást, majd 2004-ben megtartották az esküvőjüket. Végül Christine három gyereket szült a sztárnak, Cayden 2007-ben, Hayes 2009-ben, Grace pedig 2010-ben érkezett.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Kevin Costner szívét.

Ezt is szeretjük