Ő volt a Titanic rosszfiúja: az 55 éves Billy Zane kopasz és szakállas férfi lett

Billy Zane külseje alaposan megváltozott az elmúlt esztendők során.

Billy Zane 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

James Cameron mára klasszikusnak mondható, Titanic című filmje Hollywood egyik legmeghatározóbb alkotása. Az 1997-ben bemutatott, 11 Oscar-díjjal büszkélkedő mozinak köszönhető, hogy beindult a szórakoztatóipar két állócsillagának, Leonardo DiCapriónak és Kate Winsletnek a karrierje.

Billy Zane nevére is innen emlékeznek a legtöbben. Noha a sármos színész nem futott be olyan ívű pályát, mint egykori kollégái, a történet rosszfiúja, Cal Hockley-ként ő is világhírnévre tett szert.

Billy Zane sármos kopasz és szakállas férfi lett

Az immár 55 éves színész 33 esztendősen bújt a sármos gonosztevő bőrébe, így nem meglepő, hogy az elmúlt közel negyed évszázad alatt alaposan megváltozott a külseje. Megvált fekete hajkoronájától, és manapság egyre többször hagyja hosszúra megnőni deresedő szakállát. 

Az Instagram-oldalán olvasható kommentek alapján a hölgy rajongóknak nagyon is imponál az új külseje. Gyakran bókolnak neki azzal, hogy ő azon férfiak csoportjába tartozik, akik a kor előrehaladtával egyre vonzóbbakká válnak.

Ugyan a legtöbben a Titanicban figyeltek fel rá, pályafutása jóval előbb kezdődött. Debütálása a kamera előtt a Vissza a jövőbe című fantasyben volt, de láthattuk a Twin Peaksben és a Veszélyes övezetben is. A jelenben sem ül a babérjain, az IMDB szerint jelenleg nyolc produkción dolgozik.

billy-zane-2
Fotó: Getty Images Hungary

Noha már 24 év telt el a bemutató óta, Jack és Rose szerelmének történetén nem fog az idő. A romantikus drámát a mai napig rendszeresen ismétlik a különböző csatornák hazánkban, amelyet megnézhetünk akár ötvenszer, akkor is könnyeket csal a szemünkbe. Bár azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk a filmről, a mai napig derülnek ki olyan részletek, amelyek új megvilágításba helyezik a sztorit. 

Egy ilyen momentumról maga Zane rántotta le a leplet a Today Show vendégeként. Elárulta, hogy rengeteg jelenet végezte a vágószobában, köztük egy olyan is, amelyben figurája a tragédia után sokkal több ideig kutatja a túlélőket, mint ahogy az a végleges verzióban látszik. Szerinte, ha a végén ez a rész benne marad a kész alkotásban, az sokkal emberibbé tette volna a karaktert.

Kate Winsletet alakja miatt bántotta a Titanic rendezője

Kate Winslet számára rémálom volt a Titanic forgatása, ugyanis James Cameron folyamatosan bántó megjegyzésekkel bombázta az alakját.

Kate Winsletet a súlya miatt cikizte a Titanic rendezője - Bántó gúnynévvel illette őt

James Cameron nagyon bántó dolgokat vágott a fejéhez a közös munka során.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük