Kate Winsletet a súlya miatt cikizte a Titanic rendezője - Bántó gúnynévvel illette őt
James Cameron nagyon bántó dolgokat vágott a fejéhez a közös munka során.

kate-winslett-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárok általában mindig elismerően nyilatkoznak azokról a filmekről, amelyeknek sikerüket köszönhetik. Csak nagyon kevesen beszélnek arról, hogy bizonyos esetekben milyen viszontagságos egy-egy forgatás. Nem csak fizikailag megterhelő egy film elkészítése, néhány rendező bizony nem állja meg, hogy beszóljon színészeinek.

Kate Winslet őszintén beszélt arról, hogy a Titanic forgatási napjai kész rémálmokká váltak számára, ugyanis a filmet rendező James Cameron pokollá tette a munkát.

Így gúnyolta James Cameron Kate Winslet súlyát

Folyamatosan kritizálta a súlya miatt, ugyanis túl kereknek találta Rose szerepére, még egy gúnyos becenevet is kitalált neki: Kate Weighs-a-Lot-nak nevezte, ami annyit tesz, hogy Kate, aki nagyon súlyos.

- Nagyon, nagyon nehéz volt. Jim Cameron nem az a fajta rendező, aki körbejárta a stábot, nem ordibált, és nem is ütlegelt bennünket, de nagyon sokat követelt tőlünk, mert a legjobb munkát szerette volna elvégezni, sosem jött ki a sodrából ok nélkül - mesélte a BBC interjújában

james kate
Fotó: Frank Trapper / Getty Images Hungary

A brit szépség a forgatás végeztével számos interjúban leszögezte, soha többé nem vállalna közös munkát a rendezővel, csak akkor lenne hajlandó megfontolni, hogy újra együtt dolgozzon vele, ha rengeteg pénzt kapna érte.

Úgy tűnik, ez vagy megtörtént, vagy túltette magát a sérelmeken, hiszen ismét együtt dolgoznak a 2021-ben a mozikba kerülő Avatar folytatásán.

james cameron kate winslet
Fotó: Jon Furniss / Getty Images Hungary

Nem ez volt az első eset, hogy Kate Winsletet súlya miatt piszkálták. Túlsúlyos gyerekként nőtt fel, osztálytársai is folyamatosan szekálták. Ők a bálnazsír gúnynévvel illették. Sok idejébe telt, hogy elfogadja önmagát, ám végül sikerült megszeretnie a külsejét.

- Megtanultam dicsőíteni a hibáim, és többé nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok. Mélyre ástam magamban, és rájöttem, nem fogok azokra hallgatni, akik kritizálják a testem - írta meg a Vanity Fair.

Sztárok először az Oscar-díj-átadón

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyiket viseltek a legnépszerűbb női sztárok életük legelső Oscar-gáláján.

Ezt is szeretjük