Bill Murray volt a 80-as és 90-es évek ünnepelt sztárja - A 69 éves színész így megváltozott
A Szellemirtók, az Idétlen időkig és az Elveszett jelentés sztárjáról friss fotókat mutatunk.

bill-murray-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bill Murray, korunk egyik legtehetségesebb színésze, a '70-es években kezdte a karrierjét, 1977-ben a Saturday Night Live csapatának tagjává választották, ekkor hívta fel magára jelentősebben a figyelmet, ennek ellenére mégis a '80-as években érett be színészi munkájának gyümölcse, és vált nagy sztárrá. Olyan, a mai napig nagy népszerűségnek örvendő filmek fűződnek a nevéhez, mint a Golfőrültek, a Szellemirtók, az Idétlen időkig vagy az Elveszett jelentés. A veterán színész idén ünnepelhette 69. születésnapját.

Bill Murray így megváltozott

Az Oscar-díjra jelölt legenda sokat változott az utóbbi években, de azért a hűséges rajongói könnyen felismerhetik őt. A mai napig azért megtalálják a szerepek, 2020-ban két filmje is megjelenik, de az tény, hogy nem látható olyan gyakran a mozivásznon, ha valamiben fel is tűnik, nem biztos, hogy az ő nevével adják el a produkciót. Utóbbi a '90-es években elképzelhetetlen lett volna.

A sztár 2019 májusában az Indiewire-nek nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy mit tart kiábrándítónak Hollywoodban.

- A nagy stúdióknak megvannak a számítógéppel generált dolgaik és azok a bevett szokásaik, amikkel eldöntik, milyen formulákat alkalmaznak. Úgy gondolom, hogy tényleg összehasonlítják, melyik sztárnak hány követője van a Twitteren és társain. Szerintem az is egy tényező, hogy mivel nincs Twitterem, így egy követőm sincs, ergo az ő meglátásaik szerint én nem hozhatok nagy profitot. Nagyon negatívan vélekedem mostanság a filmiparról - magyarázta.

Nemcsak a mai filmipar, hanem az egész internet világa idegen számára, nem érti például azt, hogy az emberek miért éreznek arra kényszert, hogy mindent megörökítsenek az életükről, erről már a The Guardiannek beszélt.

- Hadd mondjak valamit, az emberek egyáltalán nem látnak semmit! Az egyetlen problémám az emberekkel, hogy úgy gondolják, mindent dokumentálni kell, ahelyett, hogy megélnék a pillanatot. A múltkor például ott voltam egy partin, és a DJ csodálatosan játszott, de mégsem tudtál úgy táncolni, hogy valaki ne vegye elő a telefonját, majd ezt mondja: "Vegyük fel, ahogy táncolunk!" - magyarázta.

Friss fotókon Jackie Chan

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Jackie Chan.

Ezt is szeretjük