Emlékszel még Danny DeVitóra? Ősz öregapó lett a színészből

Már 74 éves a vígjátékok köpcös sztárja.

danny-devito-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Danny DeVito a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sztárja volt, szinte nem volt olyan film, amiben ne tűnt volna fel akkoriban. Az Ikrek, a Nicsak, ki beszél most!, a Junior, a Matilda, a kiskorú boszorkány és a Szóljatok a köpcösnek! színésze hazánkban is igencsak közkedvelt volt.

Így néz ki ma Danny DeVito

A sztárt könnyen fel lehetett ismerni köpcös testalkatáról, és erősen kopaszodó fejéről. A maga 147 centis magasságával erőteljesen kilógott a sudár hollywoodi sztárok közül. Ennek ellenére ez sohasem akadályozta meg abban, hogy a legnagyobb színészek közé kerüljön.

Máig nem állt le a filmezéssel, bár élete nagy részét a Felhőtlen Philadelphia sorozat teszi ki, amit 13 éve forgat. Legutóbb a Dumbo című Disney-mese újrafeldolgozásában is feltűnt, melyben Max Medicit alakítja.

danny-devito-2019-nagy
Fotó: Joe Maher / Getty Images Hungary

Néha-néha még mindig feltűnik a vörös szőnyeges eseményeken is, legutóbb a londoni National Television Awardson kapták lencsevégre a fotósok, ahol a rajongók is jól láthatták, mennyit változott az elmúlt években. Sötét haja már teljesen megőszült, és szemüveget visel, azonban néhány ránctól eltekintve más tekintetben nem sokat változott a színész.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük