Arnold Schwarzenegger, mielőtt még kigyúrta magát - Ilyen vékonyka srác volt fiatalon
Arnold Schwarzenegger tinédzserkora legelején vékony fiú volt.

arnold-schwarzenegger-baratnoje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki Arnold Schwarzeneggerre gondol, annak egyből a dagadó bicepszek juthatnak eszébe. Ez nem is véletlen, mivel az osztrák faluból származó Schwarzenegger a 20. század második felében a világ egyik legismertebb testépítője lett, és később Hollywood is felfedezte őt - hamar az akciófilmek egyik legnagyobb sztárjává vált.

Ezen a képen még nem volt kigyúrva

Mindössze 14 éves volt az alábbi felvételen. Itt még egyáltalán nem voltak izmai, átlagos, vékony testfelépítésű fiú volt, azonban tinédzserkora végén minden megváltozott.

A pubertás éveinek legelején egy normál testalkatú fiú volt.
A pubertás éveinek legelején egy normál testalkatú fiú volt.

Édesapjának az volt a nagy álma, hogy Arnold rendőr legyen, az ő hatására több sportot kipróbált, például a futballt. 14 évesen kezdett el testépítéssel foglalkozni. 1965 és 1980 között hétszer nyerte el a Mr. Olympia, illetve hatszor a Mr. Universe címet.

Tinédzserkora utolsó éveire izomkolosszus lett.
Tinédzserkora utolsó éveire izomkolosszus lett.

1968-ban vándorolt ki az Amerikai Egyesült Államokba, hogy szerencsét próbáljon. Nem sok idő kellett neki, hogy megkapja élete legelső filmszerepét, 1969-ben játszhatta el a Herkules New Yorkban című film főszerepét. Az 1982-es Conan, a barbár című film hozta meg neki a várt sikert, két évvel később pedig már a Terminátorban játszotta el a főszerepet, aminek köszönhetően pillanatok alatt Amerika kedvenc akciósztárjává vált. Később vígjátékokban is szerepelt, például 1988-ban az Ikrekben, Danny DeVito oldalán.

Filmes karrierje után politikusnak állt, ő volt Kalifornia kormányzója 2003 és 2011 között.

Piszkosul jóképű Schwarzenegger színész fia

Patrick Schwarzeneggerre, Arnold 24 éves fiára még csak most kezdett el felfigyelni Hollywood - képes összeállításunkban megnézheted, mennyire jóképű férfi lett belőle.

Ezt is szeretjük