A 91 éves Bernie Ecclestone legkisebb gyereke jól megnőtt: a 2 éves Ace-szel együtt pózolt a Forma-1 volt vezére
Mutatjuk milyen kép készült Bernie Ecclestone-ról és kétéves gyerekéről.

GettyImages-1147966587
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megdöbbentette, amikor 2020 tavaszán kiderült, hogy az akkor 89 esztendős Bernie Ecclestone újra apai örömök elé néz, felesége, Fabiana 44 évesen adott életet egy egészséges kisfiúnak, akit Ace-nek neveztek el.

A kisfiú júliusban ünnepelte második születésnapját, a nő közösségi oldalán szívesen posztol a gyermekükről, így a rajongók láthatják, hogy cseperedik a legkisebb Ecclestone gyermek.

Bernie Ecclestone legkisebb gyerekével

Az alábbi felvétel az utolsó, amit Fabiana megosztott férjéről és gyermekükről. Ace-ből aranyos nagyfiú lett.

bernie-és-fia
Fotó: Instagram/Fabiana Ecclestone

A Daily Mailnek adott interjújában elmondta idén júniusban, Ace imádja az ibizai villájuk melletti kis tavat, a halakat is szívesen eteti a kezéből. Mint sok kisgyerek, ő is mindenre nyitott és kíváncsi, nincs olyan dolog, ami ne érdekelné.

Nem Ace az egyetlen gyereke, előző kapcsolataiból három lánya született, Deborah 1955-ben, Tama 1984-ben, Petra pedig 1988-ban jött a világra. Ace és legidősebb nővére között 65 év a korkülönbség.

A Forma-1 vezére élete mostanában nem egyszerű, a brit hatóságok azzal vádolták meg, hogy 400 millió fontnyi vagyonát nem jelentette be. Augusztusban kezdték tárgyalni az ügyét, a következő tárgyalás szeptember 19-én lesz. Ecclestone mindent tagad.

Charles Leclerc barátnője

Leclerc csak ritkábban posztol a magánéletével kapcsolatban, Charlotte viszont sűrűbben tesz ki kettejükről szerelmes fotókat. Képes összeállításunkban megnézheted Charles Leclerc barátnőjét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük