Charles Leclerc barátnője barna szépség: fotókon a Forma-1 pilótájának szerelme
Chares Leclerc 2019-ben szeretett bele barátnőjébe, Charlotte Sine-be.

GettyImages-1390002176
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charles Leclerc nevét a Forma-1 rajongói jól ismerhetik, a 24 éves pilóta 2018-ban az Alfa Romeo Sauber csapatot képviselve állt először a rajthoz, 2019 óta pedig már a Ferrari színeiben versenyez. A monacói autóversenyző nemcsak tehetségével, hanem sármjával is felhívta magára a figyelmet, ám a szíve már évek óta foglalt.

Charles Leclerc barátnője

Leclerc 2015-ben szeretett bele Giada Gianniba, de a lánnyal négy év járás után szétmentek. Nem maradt sokáig szingli, ugyanis 2019-ben a szintén monacói születésű Charlotte Sine csavarta el a fejét, az év végén már együtt síeltek Olaszországban. A barna szépség 1999 szeptemberében látta meg a napvilágot, így nincs köztük nagy korkülönbség, mivel Leclerc 1997 októberében született. Charlotte édesapja Emmanuel Sine, Monaco egyik tehetős és befolyásos üzletembere.

Charlotte bár jelenleg influenszerkedik és modellkedik az Instagramján, ettől függetlenül komolyabb tervei vannak. Jelenleg a School of Architecture of Nantes hallgatója, építészként tanul Franciaországban. 2022 márciusa óta a Wilmotte & Associés Architectes egyik gyakornoka.

Leclerc csak ritkábban posztol a magánéletével kapcsolatban, Charlotte viszont sűrűbben tesz ki kettejükről szerelmes fotókat. Képes összeállításunkban megnézheted Charles Leclerc barátnőjét.

Ezt is szeretjük