Ben Affleck ezt a rossz döntését Jennifer Lopez miatt nem bánta meg: párjáról is nyilatkozott
Ben Affleck ma már hálás a Gengszter románc című filmért.

ben-és-jen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan színész, aki a karrierje során ne szerepelne olyan alkotásban, amit a mozikba kerülése után nemcsak a kritikusok sújtanak negatív véleménnyel, hanem még a közönség is. Ben Affleckkel is megtörtént ez már, aki karrierje során két Oscart nyert, 1998-ban Matt Damon barátjával vehették át közösen az elismerést a Good Will Hunting forgatókönyvéért, 2013-ban pedig az Argo-akció című saját rendezésű alkotását választották meg a legjobb filmnek.

A Rotten Tomatoes filmkritikusoldalon Affleck adatlapján az egyik legrosszabb filmje a 2003-ban megjelent Gengszter románc, mindössze hat százalékos ajánláson áll, ami nagyon alacsonynak számít, a megbukott mozit még Jennifer Lopezzel forgatta le 2002-ben. A közös munka során egymásba szerettek, de két év járás után a szakítás mellett döntöttek, végül 2021-ben találtak újra egymásra.

Ben Affleck Jennifer Lopez miatt sem bánta meg, hogy szerepelt a Gengszter románcban

A színész és rendező az Entertainment Weeklynek adott interjút, amelyben szóba került a Gengszter románc is, amelyben alapvetően szerinte voltak jó ötletek, de később kiderült, hogy azok mégsem működtek. Az alkotást egyébként Martin Brest rendezte, akivel mindig is szeretett volna Affleck együtt dolgozni, a rendező olyan filmeket gyártott, mint az Éjszakai rohanás Robert de Niróval vagy a Ha eljön Joe Black Brad Pitt-tel a főszerepben.

Ben Affleck és Jennifer Lopez a Gengszter románc premierjén.
Ben Affleck és Jennifer Lopez a Gengszter románc premierjén.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Elmesélte, öt héten keresztül újraforgattak jeleneteket, amikről tudták, valószínűleg nem válnak be a képernyőn. Az is nehezítette a dolgukat, hogy időközben egymásba szerettek Lopezzel.

- Emlékszem arra a péntekre, amikor megjelent, hogy együtt vagyunk, beszéltem Martyval, és úgy éreztem, hogy ez csak egy látványos szökőár, aminél nem is lehetne rosszabb. Ez úgy rossz, ahogy van - emlékezett vissza.

Bár bukás volt a film, ettől függetlenül nem bánja, hogy elvállalta a szerepet, ez pedig részben a szerelmének köszönhető.

- Találkozhattam Jenniferrel, akivel a kapcsolatom nagyon fontossá vált számomra az életemben - nyilatkozta kedveséről.

2021 szeptemberében így örökítette meg őket egy lesifotós az utcán.
2021 szeptemberében így örökítette meg őket egy lesifotós az utcán.
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

Azért is hálás a közös filmjüknek, mert a rendezőtől rengeteget tanult, saját bevallása szerint többet, mint bármely más munkája alatt. Bár lesújtották a negatív kritikák, amiket kapott a Gengszter románc miatt, mégis ezután határozta el, hogy belevág a rendezésbe.

- Ha a Gengszter románcra adott reakció nem történt volna meg, valószínűleg nem döntöttem volna el végül azt, hogy nincs más utam, mint filmeket rendezni, ami szakmai életem igazi szerelme lett. Ebből a szempontból ez ajándék - tette hozzá.

A 2021-es év újdonsült sztárpárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekre talált rá a szerelem 2021-ben.

Ezt is szeretjük