Jennifer Lopez hercegnőként tündökölt Ben Affleck oldalán: fotókon 2021 újdonsült sztárpárjai
Összegyűjtöttük, kik azok a hírességek, akik 2021-ben újra szerelmesek lettek.

sztárpárok-cover másolata
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan év, hogy egy-egy világsztárra ne találna rá a szerelem, a 2021-es év is mozgalmas volt egyes hírességek számára, ám a legnagyobb meglepetést két A-listás, egykori ex okozta: Jennifer Lopez és Ben Affleck.

2021 újdonsült sztárpárjai

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2002-ben, a Gengszter románc című közös filmjük forgatásán szerettek egymásba, a sajtótól akkor óriási figyelmet kaptak, szinte nem volt olyan nap, hogy ne közöltek volna róluk egy új cikket. Megtörtént az eljegyzés, és már az esküvőjük dátumát is kitűzték, de végül a túl nagy médiaérdeklődés miatt inkább lefújták azt, majd 2004-ben januárjában jött a hír, hogy különváltak útjaik.

Ezután mindketten más emberek mellett találták meg a boldogságot: Affleck Jennifer Garnerrel, Lopez Marc Anthonyval jött össze. Mindketten családot alapítottak, és a választottjukkal össze is házasodtak. Azonban a 2010-es években ezek a kapcsolatok tönkrementek.

Ezután tovább randizgattak másokkal, Lopez együtt volt például Casper Smart táncossal, majd Alex Rodriguez sportoló és üzletember csavarta el a fejét. Utóbbival, úgy tűnt, összeházasodnak, ám 2021 elején a férfi megcsalási botrányba keveredett, az énekesnő és színésznő, bár próbálta megmenteni a kapcsolatukat, de nem tudott megbízni többé csalfa kedvesében, így végleg szakítottak idén tavasszal.

Ben Affleck 2020-ban Ana de Armas színésznővel vált egy párrá, de még abban az évben szét is mentek.

2021 májusában, alig pár héttel azután, hogy kiderült, Lopez és Rodriguez végleg szakítottak, a latin szépséget Ben Affleck oldalán fotózták le. Már áprilisban találkozgatni kezdtek, és úgy tűnik, hogy a régi érzelmeik még nem múltak el teljesen, ugyanis azóta is töretlen a szerelmük. A vörös szőnyegen többször megjelentek az elmúlt hónapokban egy párként, legutóbb Affleck új filmje, a The Tender Bar premierjén mutatkoztak a vörös szőnyegen. Lopez olyan volt mellette, akár egy hercegnő.

Képes összeállításunkban megnézheted a 2021-es év újdonsült sztárpárjait.

Ezt is szeretjük