Jennifer Lopez New York-i lakását álomszép módon rendezte be: fotókon a luxusotthon

Jennifer Lopez 25 millió dollárért árulja New York-i otthonát.

GettyImages-136581984
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és két gyereke, Emme és Maximilian egyelőre Miamiban élnek, de az énekesnő már nagy erőkkel keresi újdonsült házát Los Angelesben, az elmúlt hetekben több olyan paparazzofelvétel látott napvilágot, amelyeken Ben Affleckkel néztek villákat éppen. Az 52 éves sztárnak New Yorkban is van egy lakása, amit 25 millió dollárért, azaz 7,368 milliárd forintért árul.

Jennifer Lopez New York-i otthona

A tetőtéri lakása a város előkelő környékén, Manhattanben található, az 1924-ben épített épületről könnyen ráláthat az ember a Central Parkra. Mivel közel százéves házról beszélünk, így még nem alakítottak ki benne sem külön garázst a lakóknak vagy külön medencét, azonban egész nap portás dolgozik az épületben, emellett privát, kulccsal zárható lifteket alakítottak ki a lakóknak. 

Lopez kétemeletes lakása 604 négyzetméteres, hozzá tartozik egy 279 négyzetméteres erkély is, így bőven jut hely a vendégeknek. Három hálószobát alakítottak ki, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. Még a személyzetnek is van külön szobája. Lopez jó ízléssel rendezte be az otthont, látszik, hogy ő is a modern stílus rajongója.

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez New York-i lakását.

Ezt is szeretjük