A 2 TikTok-sztárról azt pletykálják, elrabolták őket: a titokzatos anya-lánya párost fogságban tartják a netezők szerint
Bebop and Bebe TikTok-csatorna rejtélyesebb, mint az elsőre látszik.

bebop-and-bebe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bebop and Bebe jelenleg a TikTok egyik legnépszerűbb anya-lánya párosa, jelenleg több mint 4,4 millió követőjük van, eddigi videóikra pedig több mint 55 millió lájkot kaptak.

Videóikban első ránézésre nincs semmi különleges, általában csak tátognak és táncolnak, ám több követőjük maximálisan hisznek abban, hogy valójában az anyát és a gyermekét fogságban tartják, és valójában veszélyben vannak.

Bebop and Bebe TikTok-csatornája lázban tartja a rajongókat

Az elmúlt hónapokban több teória napvilágot látott a párosukról, az alábbi a legfrissebb, amit a Newseasy nevű csatorna töltött fel. A videót eddig több mint 1,3 millióan lájkolták.

@newseasy Missing Person case Linked to Bebop and Bebe? #bebopandbebe #bebopandbebeneedsourhelp #truecrime #truecrimetiktok #missing #trending #fyp #foryou ♬ original sound - Connie

2015 szeptemberében eltűnt egy édesanya, Kathryn és Ava Baldwin, ekkor a nő 41, a lány hétéves volt. A párost a családapa azóta is keresi. A videó rámutatott arra, hogy az eltűnt anya és a gyermeke mennyire hasonlít Bebop és Bebe párosára. A készítő azt elmondta, hogy Ava most már a kamaszkorban van, és azt nem tudja eldönteni, hogy a TikTok-sztár kislány vajon van-e már 14 éves, vagy sem. A kommentelők is látják a kísérteties hasonlóságot:

"Nekik kell lenniük, nagyon hasonlítanak." "Na jó, biztosan ők azok, miért nem hívta még senki sem az apát?" "Azt hittem, ennek nincs semmi értelme, amíg nem láttam ezeket a fotókat. Eddig ez a leghihetőbb teória" - írták.

Mások azt gondolták, hogy Bebop valójában Aranza Maria Ochoa Lopez, aki 2018 októberében tűnt el négyéves korában, de az alábbi rövid videó készítője nyomozásba kezdett, megtalálta Bebe, civil nevén Sophia Jones Facebook-oldalát, ahol olyan fotókat talált a 2018-as évből a kis Bebopról, amelyeken jól látszik, hogy egyáltalán nem hasonlít Aranzára. A videót feltöltő megjegyezte, amikor vágta az anyagot, pont akkor vált elérhetetlenné Sophia Jones Facebook-oldala, amit gyanúsnak tart.

De mégis hogyan indult be a teóriák gyártása? Több szemfüles kifigyelte, hogy a Bebop and Bebe-videókon többször látható egy hangszóró, amelyen a konteógyártók szerint az elrablójuk kommunikál a lányokkal. A videóik kommentjei alatt vannak olyan hozzászólások, amelyek úgy szólnak, hogy "viselj kéket, ha bajban vagytok", erre csodák csodájára a következő videójukban tényleg kékben vannak. Emellett kézjeleket is szoktak használni, amellyel szintén azt üzenik a felhasználók szerint, hogy veszélyben vannak.

Másoknak az a gyanús, hogy a háttérben látható játékok mindig ugyanott és ugyanabban a szögben vannak, ez elég különös, hiszen a legtöbb gyerek nem mindig pont ugyanarra a helyre rakja vissza a plüsseit vagy a babáit.

Persze vannak kételkedők is, akik nem hisznek abban, hogy bármi bajuk lenne, nem mellesleg sosem reagáltak az elrablós teóriákra. Helyette ugyanolyan aktivitással töltik fel az újabb és újabb felvételeket. Egyesek szerint a nézettség generálása miatt választották azt, hogy csendben maradnak, hiszen ha nyíltan kimondanák, hogy minden rendben van az életükkel, valószínűleg sokkal kevesebb lenne a megtekintésük.

Hírességek, akiknek elegük lett Hollywoodból

Olyan színészeket mutatunk, akik visszavonultak, és helyette civil munkát végeznek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük