A Dennis, a komisz cuki gyereksztárjából tengerbiológus lett: hírességek, akik otthagyták Hollywoodot

Olyan színészeket mutatunk, akik visszavonultak, és helyette civil munkát végeznek.

mason-gamble-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, akik színészi karrierjük berobbanása után szinte életük végéig a filmiparban tevékenykednek, ám nem mindenkinek ez az életútja. A visszavonulás mögött számos indok állhat: valaki sosem kap olyan lehetőségeket, amilyenekre vágyik, helyette beskatulyázzák egy adott szerepbe, más kiábrándul a hollywoodi csillogásból, egyesek nem bírják a túl nagy versengést, de vannak olyanok is, akik nem vágynak arra, hogy életük végéig a figyelem középpontjában legyenek, és az érdeklődési körük is megváltozik. Mason Gamble-lel, a Dennis, a komisz imádott gyereksztárjával az utóbbi verzió történt meg.

Sztárok, akik visszavonultak

"Jó reggelt, Wilson bácsi!" - ez a mondat mindenkinek ismerős lehet, aki legalább egyszer látta a '90-es évek egyik legaranyosabb gyerekfilmjét, a Dennis, a komiszt, ami 1993-ban jelent meg. A legendás Walter Matthau alakította a zsémbes Wilson bácsit, míg a rosszcsont szomszéd kisfiút, Dennist Mason Gamble játszotta el. A szőke hajú kisfiúnak ez volt élete legelső filmszerepe, szinte mindenkit elbűvölt, így nem csoda, hogy további filmes ajánlatokat kapott.

Benne volt a Drágám, add az életed!, a Rossz hold és az Okostojás című alkotásokban is. 2010-ig, azaz 24 éves koráig színészkedett aktívan, ezután végleg visszavonult. Elvégezte a Kaliforniai Egyetemet, majd tengerbiológus lett belőle. Jelenleg az UCLA Környezetvédelmi és Fenntarthatósági Intézetének környezettudományi és mérnöki doktora. A 36 éves egykori színész családot alapított, feleségével, Sarah-val egy gyermekük született.

Képes összeállításunkban olyan híres embereket mutatunk, akik feladták hollywoodi karrierjüket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük