John Travolta oldalán volt főszereplő a színésznő: ma fodrászként keresi a kenyerét

Mutatjuk azokat a sztárokat, akik otthagyták Hollywoodot, és ma már teljesen civil szakmát űznek.

nikki-blonsky-john-travolta-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyesek úgy tartják, könnyebb megnyerni a lottót, mint befutni Hollywoodban. Ám ha megvan a nagy áttörés, akkor sem biztos, hogy zsebünkben van a szupersztár státusz. Kemény munka és nagy adag szerencse is kell ahhoz, hogy valaki évekig a filmiparban tudjon maradni. Vannak, akik teljes erőbedobással igyekeznek megtartani a pozíciójukat, mégsem kapnak lehetőséget arra, hogy bizonyítsanak a vásznon, így feladják a próbálkozást. Míg mások egyszerűen beleunnak az álomgyár világába, és a visszavonulás mellett döntenek.

Nikki Blonsky fodrász lett

Nikki Blonsky rajongói biztosra vették, hogy kedvencük megütötte a főnyereményt, amikor 2007-ben főszerepet kapott a Hajlakk című musicalben. Olyan sztárok mellett domborított, mint John Travolta - aki nőnek öltözve játszotta el az édesanyját - Michelle Pfeiffer vagy Zac Efron. Pozitív kisugárzása minden képkockáról sugárzott, ám ez mégsem bizonyult elégnek. Miután sorra utasították el a rendezők, fodrászként és kozmetikusként kezdett dolgozni Long Islanden. 

- Sosem fogom feladni, amíg élek, próbálkozni fogok, hogy befussak. A színészet és az éneklés hároméves korom óta a legnagyobb álmom, de úgy érzem, a szakma cserben hagyott - nyilatkozta az Out magazine 2017-es interjújában.

Nem ő az egyetlen, aki kilépett a rivaldafényből. Képes összeállításunkban további négy hírességet mutatunk, akik jelenleg civil szakmát űznek.

Ezt is szeretjük