Jonah Hill húga kiköpött Monica Lewinsky: ennyire hasonlít Bill Clinton szeretőjére
Beanie Feldstein személyesíti meg Monica Lewinskyt az American Crime Story című sorozatban.

monica-lewinsky-beanie-feldstein
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jonah Hillt senkinek sem kell bemutatni, a 36 éves filmcsillag 2004 óta építgeti a karrierjét Hollywoodban. Mára sikerült is befutnia, olyan kasszasikerekben láthattuk, mint A Wall Street farkasa vagy A 21 Jump Street-filmek. Úgy tűnik, a színészi véna örökletes a családjában, hiszen húga is egyre jobban felkelti a szakma figyelmét.

Ugyan a 27 éves Beanie Feldstein előbb debütált a kamera előtt, mint bátyja - 2002-ben volt az első filmes munkája -, a komolyabb szerepek 2016 után kezdték megtalálni. Feltűnt Zac Efron oldalán a Rossz szomszédság 2 című vígjátékban, 2019-ben pedig az Éretlenségi című filmmel vívta ki a kritikusok elismerését.

Jonah Hill húga kiköpött Monica Lewinsky

Most nem akármilyen karaktert kell megelevenítenie a képernyőn, ő játssza el Monica Lewinskyt az American Crime Story című sorozat harmadik évadában. Sokan úgy tartják, hogy a rendező, Ryan Murphy keresve sem találhatott volna jobb választást Bill Clinton szeretőjének megszemélyesítésére, szerintük döbbenetes, mennyire hasonlítanak.

monica-benie
Fotó: Getty Images Hungary

A produkció Clinton és Lewinsky afférjára fókuszál. Ha az első két évadból indulunk ki, amelyek szintén híres emberek botrányait dolgozták fel, számíthatunk arra, hogy a készítők kendőzetlen őszinteséggel prezentálják majd a sztorit, ami hatalmas port kavart a ’90-es években. Íme egy kép a forgatásról.

A széria egyébként 2016-ban debütált az FX csatornán, és óriási sikert aratott. Míg az első etap epizódjai O.J. Simpson ügyét vették górcső alá, másodjára Gianni Versace meggyilkolásának történetét követhették nyomon a nézők. 

Sztárok, akik hasonlítanak az általuk megformált híres emberekre

Manapság nagyon népszerűek lettek Hollywoodban az olyan filmek, amelyek a filmtörténet vagy a zeneipar egy-egy ikonikus alakjának életét tárják a nézők elé. Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük