A Dianát alakító színésznő kísértetiesen hasonlít a hercegnőre: a fotók magukért beszélnek

Úgy tűnik, Emma Corrin jó választásnak bizonyult Diana hercegnő szerepére.

diana-hercegnő-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A The Crown, magyar címén A korona című sorozat 2016-ban indult a Netflixen, a széria a brit királyi család életét mutatja be, az első évad Erzsébet királynő és Fülöp herceg frigyével kezdődött, míg a harmadik évad a '70-es évek közepe tájékán fejeződött be.

A rajongók tűkön ülve várják, hogy november 15-én elstartoljon a negyedik évad, hiszen ebben már Diana hercegnő is felbukkan. A szívek királynője fiatalkori énjét a 24 esztendős Emma Corrin brit színésznő alakítja.

Emma Corrin tiszta Diana a friss fotókon

A sorozat készítői néhány jelenetképpel lepték meg a rajongókat kedden. Ahogy az alábbi felvételen is látható, Emma Corrin tényleg hasonlít a hercegnőre, bár a sorozat új évada még nem jelent meg, így azt nem tudjuk, hogy fog alakítani, de ha hitelesen hozza Dianát, biztosan emberek milliói szívébe lopja be magát a feltörekvő sztár. 

A Dianát alakító Emma Corrin és a Károly herceget alakító Josh O’Connor jó választásnak bizonyultak.
A Dianát alakító Emma Corrin és a Károly herceget alakító Josh O’Connor jó választásnak bizonyultak.
Fotó: Ollie Upton / The Crown / Netflix

A színésznő szerepel a Vogue októberi számának címlapján is, a magazin újságírójának elárulta, ez lesz az első komolyabb szerepe. Hónapokon át gyakorolt, hogy hitelesen hozhassa a hercegnőt, eleinte még a barátainak sem árulta el, hogy ő lesz a The Crown Dianája, mert félt attól, hogy valamelyikük elkotyogja ezt az infót a sajtónak még a hivatalos bejelentés előtt.

Komolyan vette a feladatot, még Patrick Jephsonnal, az előkelőség volt titkárával is találkozott, aki elárulta neki, mennyire jó humorérzéke volt a hercegnőnek. A Diana: saját szavaimmal című dokumentumfilmet több mint száz alkalommal megnézte.

the crown 2
Fotó: Des Willie / The Crown / Netflix

- Úgy érzem, sikerült jól közel kerülnöm Dianához, úgy kiismertem, akár egy barátot. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de nagyszerű társaságot véltem benne felfedezni. Idővel, ahogy egyre jobban beleástam magam a kutatómunkába, még empatikusabbá és megértőbbé váltam vele szemben. Imádom kiismerni az embereket - magyarázta a lapnak.

Kedvenc pillanata az volt, amikor az esküvői jelenetet vették fel, elmondása szerint vagy tíz ember segített, hogy belebújjon a menyasszonyi ruhába, amit természetesen az igazi, David és Elizabeth Emanuel által megálmodott kreációról mintáztak.

Emerald Fennell alakítja Kamillát.
Emerald Fennell alakítja Kamillát.
Fotó: Des Willie / The Crown / Netflix

Diana hercegnő Magyarországon

Diana hercegnő 1990 májusában tett látogatást hazánkban. Nézd meg a róla készült felvételeket!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük