Az Eufória duci színésznője vörös bőrruhában királynőként tündökölt: ennyire nőies Barbie Ferreira stílusa

Barbie Ferreira kerekded idomaival nagyon nőiesen festett a merész bőrruhában.

barbie-ferreira-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barbie Ferreira amerikai modell és tehetséges színésznő, aki hírnevét a 2019-ben debütált Eufória című sorozatnak köszönheti. Nők millióit inspirálja a molett testalkattal rendelkező színésznő, aki nem fél felvállalni teltebb idomait a nagyobb rendezvények alkalmával sem.

Az Eufória hatalmas népszerűséget hozott számára, azonban ő mégis azt a döntést hozta 2022 augusztusában, hogy búcsút int a sorozatnak, és az általa alakított karakternek is, így a harmadik évadban már nem láthatják a nézők. A színésznő mindezek ellenére ragyog, kirobbanó formában jelenik meg minden egyes alkalommal.

Barbie Ferreira stílusa

Nem csoda, hogy sokak számára igazi példaképpé vált az elmúlt évek során, hiszen a színésznő már a megjelenésével is az önelfogadást és a testpozitivitás szemléletét hirdeti. A közösségi oldalaira is rendszeresen posztol szexi felvételeket, amelyeken dögös ruhákban mutatja meg bájait. Az egyik nagy kedvencünk az a vörös bőrruha, amelyet nemrég a Max Mara és a Mercedes Benz eseményén viselt.

A testhezálló, bevállalós kreáció nemcsak az anyaga és a színe miatt különleges, hanem azért is, mert Barbie Ferreira nőies idomait kitűnően hangsúlyozta. A színésznő ismét lehengerlő formáját hozta, a szettet pedig egy hasonló színekben pompázó borítéktáskával és fekete magas sarkúval koronázta meg.

Biztosan sok rajongó el van keseredve, amiért már nem tűnik fel az Eufória harmadik évadában. Az okokkal kapcsolatban Dax Shepherd podcastjában nyilatkozott, amelyet az IndieWire szúrt ki.

- Nem hiszem, hogy volt számára út a sorozatban, hogy továbbra is beleillett volna a sztoriba. Nem tudom, hogy ezzel igazságot szolgáltatok-e neki, de a produkció számára is világos volt, hogy mindennél jobban szerettem volna, ha nem a kövér legjobb barátnő szerepe jut neki. Nem akartam ezt játszani, és szerintem ők sem akarták, hogy ezt játsszam.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szexin nőies Barbie Ferreira stílusa.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nézd meg, milyen csinos Tyra Banks fehérneműben!

Fotózásával sokak tetszését elnyerte. A SKIMS Instagram-oldalán több kommentelő megjegyezte, mennyire imádják Tyrában, hogy a testpozitivitást szorgalmazza.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük