Adele dereka ennyire karcsú a testhezálló estélyiben: 45 kilós fogyása után ragyogott a színpadon

Adele Los Angelesben a Griffith Obszervatórium előtt énekelte el a legújabb slágerét.

adele-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele 2008-ban a 19 című albummal robbant be a köztudatba, ezt követte a 21 elnevezésű korong 2011-ben, majd a 25 2015-ben. A rajongóknak a 30-ra keresztelt lemezre kellett a legtöbbet várniuk, az énekesnő hat év kihagyás után idén november 19-én dobja piacra azt, amelyről az első dal, az október 15-én megjelent Easy on Me rögtön a megjelenése napján rekordot döntött a zeneletöltő applikációkon.

A nagy visszatérésre teljesen megváltozott a külseje: mint ahogy azt több alkalommal megírtuk, az előadó az elmúlt években összesen 45 kilótól szabadult meg, a rendszeres testmozgásnak és a sirtfood diétának köszönhetően.

Adele alakja ilyen karcsú volt a fekete estélyi ruhában

Egy ilyen hatalmas fogyás után egyértelmű, hogy új ruhatár szükségeltetik. Ez a Londonban született sztár esetében sincs másként. Gardróbjában immár helyet kapnak a merészebb darabok, mint például a miniszoknyák, illetve egyre többször láthatjuk az alakját kihangsúlyozó, testhezálló darabokban. 

cbs-adele
Fotó: Instagram/CBS TV

Abban a videóban is egy szűk fazonú estélyit viselt, amelyet október 31-én tett közzé a CBS csatorna. Adele egy földig érő Schiaparelli márkájú, fekete estélyiben látható a színpadon, amelyben tökéletesen látszik, milyen karcsú a dereka.

A ruhakölteményt a Los Angelesben található Griffith Obszervatórium előtt tartott koncertjén viselte, ezt a fellépést és egy különleges interjút foglal majd magába a csatorna Adele One Night Only című produkciója, ami november 14-én kerül adásba a tengerentúlon.

adele oprah
Fotó: Instagram/CBS TV

A műsor nézői nemcsak Adele megindító előadásmódja miatt számíthatnak könnyfakasztó percekre, a díva Oprah Winfrey-nek önti ki a szívét a beszélgetésben, a 67 éves műsorvezetőtől pedig már megszokhattuk, minden hírességből kihozza az érzelmeket.

Rebel Wilson fürdőruhában

Nem csak Adele alakult át az utóbbi időben, Rebel Wilson is jó pár kilótól megszabadult. Képes összeállításunkban megnézheted a színésznő fogyása után készült fürdőruhás fotókat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük