Ő A klinika Elke nővérének élete szerelme: 38 éve imádja sármos férjét Barbara Wussow

Bár Barbara Wussow és Albert Fortell egy időre szakítottak, a sors újra összehozta őket.

barbara-wussow-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barbara Wussow a magyar nézők számára A klinika című sorozatból lehet ismerős, a német színésznő Elke nővért játszotta, aki később Udo Brinkmann felesége lett.

Míg a szériában Brinkmann professzor fiáért dobogott a szíve, a való életben egy másik férfi csavarta el a fejét. Albert Fortell osztrák színészbe szeretett bele még a '80-as években, több évtizede tartó kapcsolatukról 2021 decemberében a Bild lapnak nyilatkoztak.

Barbara Wussow férje

Wussow és Fortell 1983-ban ismerkedtek meg egymással, majd hét évnyi járás után, 1990-ben kötötték össze az életüket. Az alábbi fotó még a '90-es évek elején készült róluk, Barbara éppen szerelmes tekintettel nézett a férjére.

GettyImages-1325453438
Fotó: United Archives / Getty Images Hungary

Az évek alatt sok jót és rosszat is megéltek. Amikor megházasodtak, eleinte nem gondolkodtak azon, hogy gyereket vállaljanak, szerettek volna minél több időt kettesben tölteni, ám egy idő után már mindketten vágytak gyerekekre, Barbara legalább négyet szeretett volna, ám a sors közbeavatkozott. 

38 évesen szülte meg fiukat, Nikolaust, utána próbálkoztak még, azonban sajnos három alkalommal is elvetélt, mindig a 12. héten történt meg vele a szomorú csapás. Végül 2005-ben egy kislányt szült, aki a Johanna nevet kapta. A lányával nem volt könnyű a terhessége, hét hónapon keresztül szinte feküdnie kellett, írta meg a VIP.de oldal.

Ezek a csapások nem csorbítottak a házasságukon, sőt, még erősebbé váltak. A Bildnek adott interjújukban Wussow elmondta, szépen-lassan kovácsolódtak össze, a nehéz időszakokat pedig a humorral élték túl.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Érdekesség, hogy amikor egymásba szerettek, a színésznő édesanyja nem örült kettejüknek, mégis neki köszönhetik, hogy újra egymásra találtak, ugyanis fél év járás után szakítottak, mert annyira különbözőek voltak.

A leendő anyósom eleinte nem nagyon szeretett. Nem ittam, nem dohányoztam, csak egy színész voltam jogász végzettséggel. Ida Krottendorf és Klausjürgen Wussow gyanúsnak találtak engem - emlékezett vissza a férfi a nehéz kezdetekre.

1985-ben Albert már Los Angelesben élt, azonban váratlanul felhívta Idát, hogy átadja egy művészbarátja üdvözletét neki. Az asszonyt teljesen lenyűgözte a férfi kedvessége, és persze az is imponált neki, hogy sikeres karriert épített magának. Miután letették a telefont, azonnal értesítette lányát, Barbarát, hogy Albert mennyire rendes ember, és milyen sikeres a szakmájában.

GettyImages-852763140
Fotó: Franziska Krug / Getty Images Hungary

Wussow ezután úgy döntött, ad még egy esélyt kettejüknek, Münchenben találkoztak újra, azóta elválaszthatatlanok.

Persze, mint minden házasságban, náluk is vannak konfliktusok, általában a gyerekek miatt veszekednek. Viccesen azt is megjegyezték, melyikük mit tart a másikban idegesítőnek. A férj például gyakran kiakad felesége mobiltelefon-függőségén. Wussow viszont azt nem szereti a párjában, hogy nem mindig veszi fel neki a telefont. Természetesen ettől függetlenül a szerelem, ami köztük van, az örök.

- Újra és újra feleségül venném a feleségemet. Nekem ez egy életre szól. Pontosan olyan az életünk, amilyennek azt elképzeltem 31 évvel ezelőtt, az esküvőnk napján - tette hozzá az osztrák színész.

Sascha Hehn és kedvese

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Udo doki szívét.

Ezt is szeretjük