A klinika Christájáról irtó dögös felvétel készült: Gaby Dohm szexi ruhában pózolt

Gaby Dohm egy sorozat kedvéért mutatta meg a '80-as években a dögösebb oldalát.

gaby-dohm-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban óriási sikereket ért el A klinika című NSZK tévésorozat, amit az elmúlt években több tévécsatorna is ismételt, például a TV2, a Story4 vagy az M3.

Brinkmann professzor és csapata sokak szívébe belopta magát, a széria női főszereplője Gaby Dohm volt, aki Christ Mehnert nővért, később pedig doktornőt alakította. Amikor a sorozat elstartolt, a színésznő akkor volt 42 esztendős.

Gaby Dohm dögös fotója

Először gyermekkönyvek illusztrátoraként szeretett volna érvényesülni, de sajnos nem vették fel az iskolába, ahova jelentkezett, ám egy tanára ajánlotta neki, hogy próbálja meg a színészetet. Színházban is játszott a '60-as években, filmes karrierjét 1963-ban kezdte, a Medea című tévéfilmben kapott szerepet, de az átütő sikereket A klinika hozta meg számára. 1986-ban startolt el az Álomhajó című sorozat, amiben szintén feltűnt, az egyik epizódban irtó szexi, dekoltázst kiemelő ruhát adtak rá, még készítettek is róla külön portrét, hogy a szériát népszerűsítsék.

Napjainkban is színészettel foglalkozik, karrierje során olyan alkotásokban láthatták A klinika és az Álomhajó mellett, mint Az Öreg, az Álom és szerelem, az Álomhotel, a Kórház a pálmák alatt, a Derrick vagy A Duna hercegnője. 2019-ben a Bambi-díj-átadón életműdíjat vehetett át, az alábbi fotó a gála vörös szőnyegén készült róla.

Gaby Dohm így festett 2019 novemberében.
Gaby Dohm így festett 2019 novemberében.
Fotó: Joshua Sammer / Getty Images Hungary

2017-ben a Liebenswert magazinnak mondta el, hogy esze ágában sincs nyugdíjba vonulni. Már fiatalon is nagyon céltudatos volt, és azért küzdött, hogy minél hamarabb ellássa magát.

- Bár valójában nagyon csendes voltam, sőt félénk is, mindig szabad akartam lenni. Ezenkívül nagyanyám és anyám mindig azt mondták nekem: "Nem szabad egy férfira várni! Meg kell keresned a saját pénzed!" Végül ez azt jelentette, hogy gyorsan el akartam menni otthonról, hogy önállóvá váljak.

Victoria Principal fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös felvételek készültek Victoria Principalról fiatalkorában.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük