A Klinika imádott Elke nővéreként lopta be magát a szívünkbe: a 62 éves Barbara Wussow friss fotókon

Barbara Wussow ma is fantasztikus formában van.

barbara-wussow-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A klinika című NSZK sorozat óriási sikernek örvendett a ’80-as években, ahogyan a benne szereplő Barbara Wussow is. A szériát 1985-től egészen 1989-ig vetítették, hazánkban 1998-ban sugározták először a Magyar Televízión. A nézők később a TV2-n, a Story 4-en, az M3-on és a PRIME csatornákon is láthatták az ikonikus alkotást.

A szériában feltűnt színészek hatalmas hírnevet szereztek, ráadásul pillanatok alatt közel kerültek a rajongók szívéhez. Sascha Hehn a sármos Udo dokit alakította, érthető módon ő volt a legnépszerűbb, azonban sokan imádták az Elke nővért alakító Barbara Wussow-t is. A barna szépség ma már 62 éves és rengeteget változott a széria óta.

Barbara Wussow 2023-ban

Érdekesség, hogy a  színésznő már egészen korán reflektorfénybe került. Még csak 24 éves volt, amikor megkapta Elke nővér szerepét, ráadásul a karrierjét a sorozat indulása előtt két évvel kezdte, így még viszonylag pályakezdőnek számított. Lejjebb görgetve még több friss képet nézegethetsz a színésznőről!

Az ikonikus sorozat mellett még olyan alkotásokban szerepelt, mint az Álomhajó, ebben a mai napig viszontláthatjuk. Az 1997-től máig futó Álomhajó sorozatban 18 epizódban volt benne. Az Álomhajó- Mézeshetek szériában 2013-tól egészen az idei évig láthattuk, összesen tíz epizódban tűnt fel. A Te szent ég!, az Álom és szerelem, illetve a Kastélyszálló című sorozatokban is szerepet kapott.

Nem csupán a pályája, hanem a magánélete is fényesen alakult. 1990-ben ment férjhez Albert Fortell osztrák színészhez, akivel két gyermeket nevelnek együtt. Nikolaus 1998-ban, Johanna 2005-ben látta meg a napvilágot.

A színésznő 2023. március 28-án ünnepli 62. születésnapját. Ma is nagyon jó formában van, erőt sugárzóan néz vissza ránk a friss fényképein.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Barbara Wussow a sorozat óta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nézd meg Gaby Dohm dögös fotóját!

1986-ban startolt el az Álomhajó című sorozat, amiben a színésznő is feltűnt. Az egyik epizódban irtó szexi, dekoltázst kiemelő ruhát adtak rá. Sőt, még készítettek is róla külön portrét, hogy a szériát népszerűsítsék.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük