A klinika Udo dokija így néz ki 68 évesen: talán már fel sem ismernéd az utcán Sascha Hehnt

Sascha Hehn hatalmas változáson ment át a sorozat óta, így fest most a színész.

sascha-hehn-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sascha Hehn A klinika című NSZK-sorozat sármos Udo dokijaként lopta be magát nők millióinak a szívébe. Az eredetileg 1985 és 1989 között vetített kórházas szériát nálunk 1988-ban a TV-1 vetítette, később a TV2, a STORY4, az M3 és a PRIME ismételte a részeket.

A színész olyan népszerű sorozatokban szerepelt még, mint a Derrick vagy az Álomhajó. A Münchenben született Sascha Hehn 68 évesen is jó formában van, így éli jelenleg az életét.

Sascha Hehn változása

Az ikonikus és sokak által szeretett sorozatban a színész Brinkmann professzor fiát, a jóképű Udo doktort játszotta. Még nagyon fiatal volt, csupán ötéves, amikor a színészi pályára lépett, így korán megtapasztalta a gyereksztárok életét. 

A klinika mellett az Álomhajóban varázsolt el sokakat, utóbbi produkció 2019-ben ért véget. Azóta nem forgat, azonban a színészetnek ennek ellenére sem intett búcsút. 2022 júniusában a Karl May fesztiválon lépett fel, a Der Ölprinzben pedig a főgonosz karakterét alakította.

Instagram-oldalát elnézve békésen éli nyugdíjas éveit, sokat golfozik, előszeretettel találkozik a barátaival, és évek óta harmonikus kapcsolatban él szerelmével, Gloriával. Ami a kinézetét illeti, rengeteget változott a sorozat óta, sokszor láthatjuk borostával vagy éppen szakállal egy-egy szerep kedvéért. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Magazin Lübecker Buchtnak adott interjújában elárulta, hogy hogyan is éli meg a mindennapjait.

- Nincsenek tökéletes napok, de vannak olyan napok, amelyek megközelíthetik mindezt. Mellesleg szerintem mindannyiunk sorsa a tökéletesség kereséséről szól, ami valójában mindig elérhetetlen marad.

A forgatások kedvéért sokszor szakállal is láthatjuk a színészt.
A forgatások kedvéért sokszor szakállal is láthatjuk a színészt.
Fotó: Getty Images Hungary/Tristar Media

Lerántotta arról is a leplet, hogy miért nem vállal már el olyan sok szerepet, mint korábban.

- Szeretem a kihívásokat, de nem tartozom azok közé a színészek közé, akik azt hiszik, mindent el tudnak játszani. Egy forgatókönyv szerintem akkor jó, ha már három mondatból érthető a cselekmény.

Mióta otthagyta az Álomhajót, nem vállalt el több munkát, amely jócskán összefügg a felajánlott honoráriummal is. 

- Volt egy krimisorozat, amit szívesen elvállaltam volna, de fele annyit ajánlottak, mint amennyi összeghez hozzászoktam, így visszautasítottam a felkérést - mesélte az RND-nek.

Barbara Wussow férje

Barbara Wussow a magyar nézők számára A klinika című sorozatból lehet ismerős, a német színésznő Elke nővért játszotta, aki később Udo Brinkmann felesége lett. Míg a szériában Brinkmann professzor fiáért dobogott a szíve, a való életben egy másik férfi csavarta el a fejét. Albert Fortell osztrák színészbe szeretett bele még a '80-as években, több évtizede tartó kapcsolatukról 2021 decemberében a Bild lapnak nyilatkoztak.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük