Ayrton Senna unokaöccséből sármos pasi lett: a 38 éves Brunót saját fiaként szerette a tragikusan elhunyt legenda

Ayrton Senna unokaöccse egy kicsit hasonlít is világsztár bácsikájára.

senna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ayrton Senna egy dúsgazdag brazil földbirtokoscsaládba született, ő volt szülei középső gyermeke. Négyéves volt, amikor először ült gokartba, hétévesen pedig megtanult vezetni, a családi birtokon futotta a köröket egy terepjáróval. 

13 évesen vett részt először gokartversenyen, 1977 és 1981 között nem volt ellenfele a megmérettetéseken. Mindössze 21 évesen megnősült, feleségével, Lilianéval Európába költözött. 

Ayrton Senna unokaöccse, Bruno

Ayrton Senna életében a versenyzés volt az elsőszámú szerelem, amit felesége, Liliane egy idő után nem tudott elviselni, ezért elvált tőle. Az autóversenyző eközben egyre nagyobb sikereket aratott, Formula-1-világsztár lett. 

 Következő szerelme egy akkor mindössze 15 éves kamasz lány volt, Adriane Yamin, akit el is jegyzett. A fiatalt minden randevúra elkísérte az édesanyja, nehogy valami olyan történjen köztük, aminek nem lenne szabad. 

1988-ban szakítottak, a sztár ezután egy brazil műsorvezetővel, Xuxával jött össze. 1990-ben szakítottak, Senna ezután modellekkel randizgatott, egy ideig Elle Macpherson volt a barátnője. 

Ayrton Senna 1994-ben, mindössze 34 évesen hunyt el egy tragikus baleset következtében a San Marinó-i nagydíjon. Halálakor a modell Adriane Galisteu volt a párja, gyermekük nem született. 

 A pilóta nővére, Viviane Senna fiatalon ment férjhez, első gyermeke, Bruno 1983-ban született. Később két lánnyal, Biancával és Paulával bővült a család. 

Ayrton Senna nagyon szerette unokaöccsét, a kezdetektől fogva úgy bánt vele, mintha a saját fia lenne. Bruno Senna nagyon fiatalon, egy év különbséggel veszített el két számára nagyon fontos embert, édesapja, Flávio Lalli ugyanis a pilóta után egy évvel, 1995-ben egy motorbalesetben hunyt el. 

A fiút a tragédiák sem tántorították el álmától: ő maga is Forumla-1-pilóta szeretett volna lenni. 2006-ban, 23 évesen ő lett a brit Formula-3-as bajnokság harmadik helyezettje. 2011-ben a Reanult tesztpilótája volt, majd versenyzett is. 2012-ben a Williamshez igazolt, jelenleg WEC-versenyző. 

 Bruno Senna házas, néhány évvel ezelőtt vette feleségül a nála hét évvel fiatalabb, gyönyörű Ludovica Colombotto Rossót. 

Forma-1-pilóták gyönyörű párjai

Képes összeállításunkban megnézheted az idei Forma-1-es szezon népszerű pilótáinak barátnőit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Mike King

Ezt is szeretjük