Ayrton Senna unokaöccséből sármos pasi lett: a 38 éves Brunót saját fiaként szerette a tragikusan elhunyt legenda
Ayrton Senna unokaöccse egy kicsit hasonlít is világsztár bácsikájára.

senna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ayrton Senna egy dúsgazdag brazil földbirtokoscsaládba született, ő volt szülei középső gyermeke. Négyéves volt, amikor először ült gokartba, hétévesen pedig megtanult vezetni, a családi birtokon futotta a köröket egy terepjáróval. 

13 évesen vett részt először gokartversenyen, 1977 és 1981 között nem volt ellenfele a megmérettetéseken. Mindössze 21 évesen megnősült, feleségével, Lilianéval Európába költözött. 

Ayrton Senna unokaöccse, Bruno

Ayrton Senna életében a versenyzés volt az elsőszámú szerelem, amit felesége, Liliane egy idő után nem tudott elviselni, ezért elvált tőle. Az autóversenyző eközben egyre nagyobb sikereket aratott, Formula-1-világsztár lett. 

 Következő szerelme egy akkor mindössze 15 éves kamasz lány volt, Adriane Yamin, akit el is jegyzett. A fiatalt minden randevúra elkísérte az édesanyja, nehogy valami olyan történjen köztük, aminek nem lenne szabad. 

1988-ban szakítottak, a sztár ezután egy brazil műsorvezetővel, Xuxával jött össze. 1990-ben szakítottak, Senna ezután modellekkel randizgatott, egy ideig Elle Macpherson volt a barátnője. 

Ayrton Senna 1994-ben, mindössze 34 évesen hunyt el egy tragikus baleset következtében a San Marinó-i nagydíjon. Halálakor a modell Adriane Galisteu volt a párja, gyermekük nem született. 

 A pilóta nővére, Viviane Senna fiatalon ment férjhez, első gyermeke, Bruno 1983-ban született. Később két lánnyal, Biancával és Paulával bővült a család. 

Ayrton Senna nagyon szerette unokaöccsét, a kezdetektől fogva úgy bánt vele, mintha a saját fia lenne. Bruno Senna nagyon fiatalon, egy év különbséggel veszített el két számára nagyon fontos embert, édesapja, Flávio Lalli ugyanis a pilóta után egy évvel, 1995-ben egy motorbalesetben hunyt el. 

A fiút a tragédiák sem tántorították el álmától: ő maga is Forumla-1-pilóta szeretett volna lenni. 2006-ban, 23 évesen ő lett a brit Formula-3-as bajnokság harmadik helyezettje. 2011-ben a Reanult tesztpilótája volt, majd versenyzett is. 2012-ben a Williamshez igazolt, jelenleg WEC-versenyző. 

 Bruno Senna házas, néhány évvel ezelőtt vette feleségül a nála hét évvel fiatalabb, gyönyörű Ludovica Colombotto Rossót. 

Forma-1-pilóták gyönyörű párjai

Képes összeállításunkban megnézheted az idei Forma-1-es szezon népszerű pilótáinak barátnőit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Mike King

Ezt is szeretjük