Íme Audrey Hepburn ritkán látott lányunokája: a 27 éves Emma festőművészként keresi a kenyerét

Audrey Hepburn minden bizonnyal büszke lenne unokájára, Emmára, aki fantasztikusan tehetséges.

audrey-hepburn-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit származású Audrey Hepburn Brüsszelben született, kamaszként balettozni tanult. A negyvenes években sok apróbb filmszerepet kapott, valamint szerepelt színházi darabokban is. Az átütő sikert az 1953-as Római vakáció hozta meg neki, ettől fogva ő volt Hollywood egyik legfényesebb csillaga. 

1954 elején, Gregory Peck partiján ismerkedett meg Mel Ferrer színésszel, akihez nyolc hónappal később feleségül ment. 1960-ban fiuk született, Sean Hepburn Ferrer. 1968-ban váltak el, a színésznő még ugyanebben az évben ismerkedett meg második férjével, Andrea Dottival. Fiuk, Luca Dotti 1970-ben jött a világra. 

Audrey Hepburn unokája, Emma

Audrey Hepburnnek, aki már 1993 óta nincs köztünk, öt unokája született. Seannak három gyermeke van, Emma, Santiago és Gregorio. Lucának két kislánya van, ám róluk sokat nem lehet tudni, nagyon óvja őket a nyilvánosságtól. 

Felnőtt lányunokája, Emma Ferrer festőművész lett, gyönyörű képeket álmodik meg, amelyeket gyakran mutat meg az Instagram-oldalán a követőinek. 

Első ránézésre talán annyira nem hasonlít ikonná vált nagymamájára, azonban alaposan szemügyre véve látszik, Emma éppen olyan kecses, finom, elegáns és jó kisugárzású, mint amilyen legendás nagymamája volt. 

Az utóbbi időben rövid, hullámos, világosbarna hajjal szokott mutatkozni, kedveli a lezser, egyszerű ruhákat, és sminket sem visel napi szinten. Jelenleg az olasz hegyekben él visszavonultan, így tud ugyanis a legjobban elmélyülni az alkotásban. 

Hollywood egykori dívái esküvői fotóikon

Nem Grace Kelly volt az egyetlen színésznő, aki lenyűgözően szép menyasszony volt, képes összeállításunkban megnézheted, mit viseltek esküvőjük napján az álomgyár csillagai. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük