Íme Audrey Hepburn ritkán látott lányunokája: a 27 éves Emma festőművészként keresi a kenyerét

Audrey Hepburn minden bizonnyal büszke lenne unokájára, Emmára, aki fantasztikusan tehetséges.

Audrey Hepburn unokája, Emma festőművész
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit származású Audrey Hepburn Brüsszelben született, kamaszként balettozni tanult. A negyvenes években sok apróbb filmszerepet kapott, valamint szerepelt színházi darabokban is. Az átütő sikert az 1953-as Római vakáció hozta meg neki, ettől fogva ő volt Hollywood egyik legfényesebb csillaga. 

1954 elején, Gregory Peck partiján ismerkedett meg Mel Ferrer színésszel, akihez nyolc hónappal később feleségül ment. 1960-ban fiuk született, Sean Hepburn Ferrer. 1968-ban váltak el, a színésznő még ugyanebben az évben ismerkedett meg második férjével, Andrea Dottival. Fiuk, Luca Dotti 1970-ben jött a világra. 

Audrey Hepburn unokája, Emma

Audrey Hepburnnek, aki már 1993 óta nincs köztünk, öt unokája született. Seannak három gyermeke van, Emma, Santiago és Gregorio. Lucának két kislánya van, ám róluk sokat nem lehet tudni, nagyon óvja őket a nyilvánosságtól. 

Felnőtt lányunokája, Emma Ferrer festőművész lett, gyönyörű képeket álmodik meg, amelyeket gyakran mutat meg az Instagram-oldalán a követőinek. 

Első ránézésre talán annyira nem hasonlít ikonná vált nagymamájára, azonban alaposan szemügyre véve látszik, Emma éppen olyan kecses, finom, elegáns és jó kisugárzású, mint amilyen legendás nagymamája volt. 

Az utóbbi időben rövid, hullámos, világosbarna hajjal szokott mutatkozni, kedveli a lezser, egyszerű ruhákat, és sminket sem visel napi szinten. Jelenleg az olasz hegyekben él visszavonultan, így tud ugyanis a legjobban elmélyülni az alkotásban. 

Hollywood egykori dívái esküvői fotóikon

Nem Grace Kelly volt az egyetlen színésznő, aki lenyűgözően szép menyasszony volt, képes összeállításunkban megnézheted, mit viseltek esküvőjük napján az álomgyár csillagai. 

Grace Kelly minden idők egyik legszebb menyasszonya volt - Íme, Hollywood dívái esküvőjük napján

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük