A 23 éves nőt Audrey Hepburn kiköpött másának tartják: hihetetlen a hasonlóság, mióta rövidebb frufrut hord Mia

Mia Jones nemcsak frizurája miatt hasonlít Audrey Hepburnre: stílusát és ikonikus sminkjét is másolja.

Audrey Hepburn hasonmása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy 23 éves fiatal nőnek egy új frizurának köszönhetően változott meg az élete. Mia Jonesra ugyanis rendszeresen felfigyelnek az utcán, mióta más lett a frufruja.

Rengetegen Audrey Hepburn kiköpött másának tartják őt, ami nem is csoda: valóban nagyon hasonlít a gyönyörű színésznőre, képeivel pedig még inkább ráerősít egyformaságukra.

Audrey Hepburn hasonmása a fiatal nő

A Manchesterben élő Miának 16 éves korában vágta először a megszokottnál jóval rövidebbre a frufruját fodrász édesanyja, Adele. A nő úgy gondolta, így legalább ritkábban kell igazítani lánya frizuráját, hiszen több idő lesz, mire megnő. Arra azonban nem számítottak, hogy a hajvágásnak meglepő következményei is lesznek.

audrey hepburn hasonmas 1

Szinte egyik napról a másikra azt vették észre, hogy az emberek Audrey Hepburnhöz hasonlítják, és egyre több idegen nézi meg az utcán, vagy állítja meg azért, hogy megjegyezze: teljesen olyan, mint a színésznő. Mia egyáltalán nem bánta, hogy a díva másának tartják, sőt azóta rá is erősített a hatásra: rendszeresen alkalmazza a színésznő ikonikus tusvonalát és stílusából is nagyon sokat merít. Megnézte az összes filmjét, és a Mókás arc hatására döntött úgy, hogy a divatszakmában szeretne továbbtanulni, azóta pedig meg is szerezte diplomáját.

A cikk az ajánló után folytatódik

Reméli, hogy hamarosan megtalálja majd álomállását, addig pedig számos fotósorozathoz állt már modellt, a képeken pedig kiköpött mása Audrey Hepburnnek. Hozzátette: nem csupán magasabb homlokuk, hangsúlyos szemöldökük, nagy szemeik és vékony nyakuk hasonlít, hanem belső tulajdonságaik közt is jócskán van olyan, ami egyezik. Mia például szintén egy kicsit visszahúzódó a nyilvánosság előtt, és bizonytalanságokkal is küzd önmagát illetően.

audrey hepburn hasonmas 2

Az biztos, hogy fotóival, stílusával és szépségével már most hatalmas sikert arat, így lehet, hogy később nem csak fényképészként, hanem modellként is felfigyelnek majd rá.

Emberek, akik összefutottak hasonmásaikkal

Ha jobban belegondolunk, annyira sokan vagyunk a Földön, hogy nem meglepő, ha nem mindenki rendelkezik különböző külsővel: ezért is mondják a kutatók, hogy elvileg mindenkinek van egy olyan „ikertestvére”, akivel egyáltalán nem áll kapcsolatban. Az viszont annál furcsább, ha valaki tényleg össze is fut vele élete során. A következő emberek a neten osztották meg történeteiket a nagy találkozásról, melynek során még közös fotót is készítettek.

Saját hasonmásával találta szemben magát a nő: alig hitte el, amit látott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Northfoto, Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük