A plus size modell meztelenül mutatta meg hatalmas babapocakját - Ashley Graham már a 7. hónapban van
Ashley Graham nem szégyenlős, ruha nélkül is büszke várandós alakjára.

Ashley-graham
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Graham saját születésnapja, azaz január 26-a környékén készül világra hozni első gyermekét, akinek már nemét is elárulta, kisfiút hord a szíve alatt. Mindig is büszkén mutatta meg nőies idomait, de most extra bevállalós képet fotózott magáról. Teljesen meztelenül pózolt az Instagramon.

Kendőzetlenül mutatta meg a testét

A 32 éves plus size modell már terhességének eleje óta oszt meg retusálatlan képeket magáról. A pozitív testkép kialakítása jegyében nem fél megmutatni esetleges hibáit, ezzel szeretne segíteni önbizalomhiánnyal küzdő hölgytársainak az önelfogadásban. Hálaadás napján minden eddiginél bevállalósabb fotót rakott ki. 

Ashley Graham naked
Fotó: Instagram/Ashley Graham

Bár az első pár hónapban, bevallotta, ő is bizonytalan volt. Megijedt, hiszen imádott teste változásoknak indult, és ezt kihívás volt elfogadnia. Aztán úgy döntött, nem kesereg. Inkább inspirációt merít tapasztalataiból, és kendőzetlen őszinteséggel osztja meg azokat követőivel. 

- Egyszerűen muszáj nyíltan beszélnünk arról, mi történik a testünkben, és mi változik az alakunkon, meg kell osztanunk egymással a félelmeinket - írta a közösségi médiában. 

Most már eljutott oda, hogy várandósan vonzóbbnak érzi magát, mint valaha. Tisztában van vele, hogy sokaknak mutat irányt, de nagyon hálás rajongói folyamatos támogató üzeneteiért.

- Egyre nagyobb és nagyobb leszek. Mindennap megünneplem a folyamatosan változó testem. Egy utazásként tekintek erre az időszakra, és nem is lehetnék hálásabb azért a támogatásért, ami körülvesz.

Lizzo a 100 kilós énekesnő

Lizzo az önelfogadásért küzd, a híres énekesnő dalaival arra buzdítja rajongóit, hogy szeressék magukat.

Ezt is szeretjük