18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Angelina Jolie meztelenül pózolt a címlapon - Rég vállalt ennyire merész fotózást

Angelina Jolie a Harper's Bazaar címlapján pózolt meztelenül.

angelina-jolie-ezust-estelyi-japan-demona-premier-cover

Angelina Jolie több évtizede tartó karrierje során számos szexis és merész fotózást bevállalt, de az utóbbi években inkább a visszafogott stílusát mutatta meg, ha címlapfotózásról volt szó. A Harper's Bazaar kedvéért azonban újra elővette a vadabb és dögösebb énjét.

Angelina Jolie meztelen testét csak egy átlátszó fátyol fedte

A 44 éves színésznő teljesen meztelenre vetkőzött a fotós kedvéért, csak egy átlátszó fátyolt tettek rá, hogy némi titokzatosságot kölcsönözzön a képeknek. A híres norvég fotóművész, Sølve Sundsbø készítette a képeket.

A fotós olyan hírességeket kapott lencsevégre, mint Adele, Anne Hathaway, Scarlett Johansson vagy éppen Cara Delevingne.

Angelina Jolie nemcsak meztelenül állt a kamerák elé, hanem egy dögös neccszerelést is ráadtak. A rajongók is agyondicsérték a szexi fotókat: "annyira csodálatos nő", "gyönyörű még mindig" - írták a kommenteket. Volt, aki szerint viszont a hatgyerekes sztárnak már nem illő ilyen fotózásokat elvállalnia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) által megosztott bejegyzés,

A Harper's Bazaarnak adott interjújában elmondta, hogy az elmúlt néhány év kemény volt számára, ezzel nemcsak a melleltávolítására, hanem a Brad Pitt-tel való válására is utalt.

- A testem sok mindenen keresztül ment az elmúlt évtizedben, főleg az elmúlt négy évben, magamon hordozom a látható és a láthatatlan hegeimet is. A láthatatlanokkal nehezebb megbirkózni. Az élet sok fordulatot hoz. Néha megsérülsz, látod a szeretteid fájdalmát, és nem tudsz annyira szabad és nyitott lenni, amennyire a lelked azt megérdemelné. Ez nem egy új keletű vagy régi dolog, de most már úgy vélem, a vér ismét kezd visszatérni a testembe - magyarázta a lapnak, utalva arra, hogy lelkileg ismét kezd rendbe jönni, talán éppen emiatt vállalta be ezt a merészebb fotózást.

Hozzátette, a gyerekeinek sokat köszönhet azért, hogy újra megtalálja önmagát.

Jennifer Anistonról ilyen szexi fotók készültek

Jennifer Aniston bomba alakját a huszonévesek is irigyelhetik, nem csoda, hogy 50 évesen is be mert vállalni egy félmeztelen fotózást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük