Jennifer Lopez meztelenül pózol - A testét csak néhány lánc fedi
Az új dalához készült borítón ruha nélkül feszít.

jennifer-lopez-meztelen-borito-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez alakja a kilencvenes évek óta irigylésre méltó: a popókirálynőnek becézett énekesnő ugyan most ünnepelte az 50. születésnapját, de még mindig olyan dögös a teste, hogy a huszonévesek is irigyen szemlélik a szexibbnél szexibb fotóit.

Új dala borítóján is meztelenül pózol

Legújabb számához, a Baila Conmigóhoz készült egy promóciós borítókép is, melyen a díva anyaszült meztelenül pózol. A sztárból csupán a testtartása és a hátát fedő néhány lánc takar valamit, de persze így is jól látható, milyen fantasztikus formában van. Igaz, meg is dolgozik érte, hiszen szigorú diétát tart, valamint naponta hosszú órákig edz.

Új filmjében, a Wall Street pillangóiban is látszik, hogy csupa izom, ugyanis a film elején a rúdon pörögve mutatja meg a sztriptízbár férfijainak, hogy mitől döglik a légy - a nézők álla pedig majd' leesett az elképesztő performanszától. Állítása szerint fizikálisan ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha véghez kellett vinnie, viszont nagyon megérte a fáradságot, hiszen fantasztikusan mutatott a filmben.

Néhány hete arról is elhíresült, hogy a húsz évvel ezelőtt ikonikus Versace-ruhájának egy modernizált verzióját viselte újra, a rajongók pedig elképedtek, hogy még jobban néz ki most benne, mint két évtizeddel ezelőtt. A szettet természetesen ezúttal is Donatella Versace álmodta meg számára, és szem nem maradt szárazon miatta a 2020-as kollekció bemutatóján.

Énekesnők, akik címlapon meztelenkedtek

Ezek a sztárok megmutatták magukat anyaszült meztelenül is - nézd meg, milyen szexi címlapfotók készültek róluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük