Ashley Graham félmeztelen fotója: 3 hónappal a szülés után így néz ki a plus size modell

Ashley Graham kiállt az egész világ elé, és megmutatta, milyen a pocakja ikrei születése után.

ashley-graham-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashley Graham a világ egyik legismertebb plus size modellje, nők milliói követik nyomon a mindennapjait Instagramon a pozitív testképpel kapcsolatos írásai, merész képei és az anyaságról szóló bejegyzései miatt. 

A 34 éves sztár néhány hónapja már háromgyermekes anyuka, első fia 2020-ban jött a világra, majd ikrekkel lett várandós. A fiúk 2022 januárjában születtek. 

Ashley Graham félmeztelen fotója szülés után

Sok más kismamával ellentétben Ashley Graham nem aggódott túl sokat a terhesség alatt megváltozó teste miatt, büszkén viselte a frissen felszedett súlyfelesleget, és a striáit sem takargatta. Hatalmas önbizalmának és bátorító üzeneteinek hála mostanra anyukák milliói szerették meg és fogadták el a testüket. 

 A plus size modell eredetileg 16-os méretet hordott, ami hazai méretezés szerint a 44-esnek felel meg. Várandósságai alatt körülbelül két méretet hízott, 20-as, vagyis 48-as ruhákat hordott. 

Ikerbabái születése után az egészsége érdekében mozogni kezdett, illetve az étkezésére is odafigyelt, de nem a fogyást tartotta szem előtt. Ennek ellenére mostanra visszanyerte korábbi 16-os méretét. Ennél már egy dekával sem szeretne többet leadni, büszke telt idomaira. 

Szülés utáni alakjáról a napokban egy kimondottan merész friss képet tett közzé, ezen ráadásul semmit nem viselt, csak egy aprócska fekete bugyit. Melleit a kezével takarta el. 

“Szia, új pocak. Sok mindenen mentünk keresztül. Köszönöm!” - írta a fotó mellé.

A rajongóknak elképesztően tetszett a bejegyzés, csak úgy ömlöttek az örömteli kommentek:

“Éveken át féltem teherbe esni a striák miatt… De te jó ég! Te gyönyörűvé és természetessé teszed őket, olyanná, amit nem kell szégyellni, hiszen a tested életet teremtett! Köszönöm az emlékeztetést!”

“Köszönöm szépen a posztot, mert két hónappal vagyok szülés után, és azt látni, milyen gyönyörű vagy, bátorítja az ilyen nőket, mint én, akik azon aggódunk, milyen most a külsőnk. Ragyogsz, és ezt imádom!”

“És annak a pocaknak van a legszebb, legteljesebb sztorija, amiről mesélhet!” - írták. 

 Ashley Graham 2009-ben ismerkedett meg férjével, Justin Ervin operatőrrel, a következő évben házasodtak össze. A férfi egyenesen imádja felesége telt alkatát, azóta pedig csak még jobban odáig van érte, hogy három fiúval ajándékozta meg. 

Íme, a világ leghíresebb plus size modelljei

A plus size modellek ma már szinte minden területen helyet kaptak a divatszakmában: gyakran mutatnak be ruhákat a kifutókon, óriásplakátokon tűnnek fel, és az olyan neves lapok is előszeretettel alkalmazzák őket, mint a Vogue. A nők zöme sokkal jobban tud azonosulni velük, és ledöntik azokat a falakat, hogy a narancsbőrös fenék, a vastagabb combok vagy az úszógumis has szégyellni való dolgok.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jamie McCarthy

Ezt is szeretjük