Ők a világ leghíresebb plus size modelljei: imádja telt idomaikat a divatszakma

Ezek a modellek telt idomokkal is sikeresek lettek.

plus-size-modellek-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokáig, ha valaki modell szeretett volna lenni, tökéletes külső adottságokkal kellett rendelkeznie: fontos volt a szimmetrikus arc, a dús haj és a vékony, magas, karcsú testalkat. Ez a felfogás azonban sokat változott az évek során, és ma már sokkal változatosabb és színesebb a divatvilág, mint 20-30 évvel ezelőtt.

Ma már a különlegesebb, egyedi vonásokkal rendelkező lányok és a teltebb nők is egyre keresettebbek a divatszakmában. Bebizonyítják, hogy a szépség sokkal inkább a kisugárzáson múlik, és az is lehet vonzó, aki eltér a jól megszokott sémáktól.

Ők a világ leghíresebb plus size modelljei

A plus size modellek ma már szinte minden területen helyet kaptak a divatszakmában: gyakran mutatnak be ruhákat a kifutókon, óriásplakátokon tűnnek fel, és az olyan neves lapok is előszeretettel alkalmazzák őket, mint a Vogue. A nők zöme sokkal jobban tud azonosulni velük, és ledöntik azokat a falakat, hogy a narancsbőrös fenék, a vastagabb combok vagy az úszógumis has szégyellni való dolgok. Természetesen a legtöbben ettől függetlenül az egészséges életmód hívei, és nem az elhízást népszerűsítik, sokkal inkább a magabiztosságot, a megfelelő önképet és az elfogadást.

(Képek forrása: Getty Images Hungary, Instagram)

Ezt is szeretjük