A 94 kilós molett modell büszke teste minden porcikájára: fehérneműben futotta végig a maratont Jada Sezer

Büszkén mutatja meg testét fehérneműben, és fotóival, posztjaival mindenkit arra buzdít, hogy szeresse meg, fogadja el önmagát.

jada sezer cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jada Sezer több mint tíz éve még gyermek-pszichoterapeutának tanult Londonban, és egyre jobban beleásta magát az étkezési zavarok témakörébe. Idővel észrevette, mennyire fontos szerepet játszik a média a testkép kialakulásában, és elszomorította a világban uralkodó helyzet.

Sosem volt vékony kislány, de gyermekként sokat utazott, és látta, hogy a különböző országokban mennyire mást jelent szépnek lenni, mennyire más a szépségideál. Elhatározta, hogy Instagramján ad hangot véleményének, és fontos témákat érintett posztjaiban, sőt hasznos tanácsokat is adott a nőknek.

Büszke testére a gyönyörű, 94 kilós modell

Rengetegen felfigyeltek rá az idő múlásával, és hamarosan már modellfelkéréseket kapott. Nem gondolta, hogy ebbe az irányba mozdul majd el a karrierje, de remekül összekötötte a két vonalat: sok márka arcaként szerepelt már a testpozitivitást erősítve, Instagramján pedig ismertségével még többekhez eljutnak az üzenetei. 2018-ban fehérneműben futotta le a londoni maratont, hogy megmutassa: nem csak az izmos, vékony testalkatú nőknek való a sport, és attól, hogy valaki teltebb, még ugyanúgy lehet edzett, fitt és sportos. Jada Sezer ma már büszke testének minden porcikájára, bátran mutatja meg magát retusálatlan fotókon, és erős inspirációként szolgál mindenki számára.

Képek: Instagram/jadasezer.

Ezt is szeretjük