A 98 kilós gyönyörű modell büszke teste minden porcikájára: fürdőruhás képeivel tarol az Instagramon

38 éves Tara Lynn büszkén mutatja meg telt idomait fürdőruhában és fehérneműben is.

tara lynn cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Tara Lynn sosem tartozott a csontsovány lányok közé, és sokáig küszködött teste elfogadásával. Már egyetemista volt, amikor úgy érezte, sikerült megszeretnie kerekded idomait. Néhány évvel később végre összegyűjtötte bátorságát, és jelentkezett egy modellügynökséghez.

Eddigi karrierje során rengeteg címlap- és kampányfotózást tudhat maga mögött. Fő célja pedig, hogy bátorítsa a nőket, és megmutassa nekik: nem csak egy vékony hölgy lehet gyönyörű vagy vonzó.

A 98 kilós modell büszkén mutatja meg testét

A többek között az Elle magazin címlapján és a H&M kampányában is feltűnő modell úgy érzi, szerencséje van, hogy ilyen sikereket ért el. Bár beismeri, a divatvilág az idő múlásával pozitív irányba változik, de úgy véli, még mindig hosszú utat kell megtenni ahhoz, hogy tényleg az egyenlőség uralkodjon a szakmában. Ő viszont igyekszik minél inkább megmutatni, milyen is a női test valójában: Instagram-oldalára gyakran posztol fürdőruhás vagy fehérneműs képeket, és gyakran narancsbőrét, striáit sem retusálja ki.

Közösségi oldalán már több mint 586 ezren követik, képeit pedig elárasztják a dicsérő kommentek. Elárulta, sok nő keresi meg azzal, hogy segített nekik önmaguk elfogadásában, és ez hatalmas örömmel tölti el. A Sport's Illustrated lapjain is csodásan festett kivágott fürdőruhájában.

A fotózás előtt egy meztelen, teljesen retusálatlan szelfit is posztolt. A kép alatt elárulta, sosem volt még magabiztosabb.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bevállalós, fehérneműs fotóit is imádják követői. Megmutatja, milyen gyönyörűek és szexik lehetnek a telt idomok is.

Tara Lynn ma már büszke minden egyes porcikájára, és azt szeretné elérni, hogy más nők is elégedettek legyenek telt alakjukkal, és ne csak a sovány alkatot tartsák szépnek, ideálisnak.

Így mutat ugyanaz a ruha egy XS-es és egy XL-es nőn

Az XL-es méretet viselő hölgy összefogott két XS-es barátnőjével, hogy látványos fotókon, videókon mutassák meg: attól, hogy az alakjuk különböző, még a teljesen egyforma szettekben is ugyanolyan csinosak, vonzóak lehetnek. A hölgyek egymás mellett pózolva hívják fel erre a figyelmet, képeikkel pedig gyorsan elnyerték a netezők elismerését. Rávilágítanak arra, hogy a divat mérettől, testalkattól és súlytól is teljesen független.

Ezt is szeretjük