Ilyen valójában egy fitneszblogger teste: retusálatlan fotókon mutatja meg a nő, hogy senki sem tökéletes
A fitneszblogger őszinte fotóival arra hívja fel a figyelmet, hogy még a legerősebb, legedzettebb testek sem teljesen hibátlanok, de ugyanúgy gyönyörűek.

hayley madigan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha fitneszbloggerekről van szó, mindenkinek azonnal a tökéletes izmos testek jutnak eszébe. A legtöbben közülük naponta friss Instagram-fotókon mutatják meg kidolgozott izmaikat, formás idomaikat. Sokan azt hiszik, a rengeteg edzéstől makulátlan a bőrük, így képeiken egyáltalán nem is használnak semmilyen retusálást. Pedig valójában ez nem így van.

Attól, hogy valaki rendszeresen tornázik, és odafigyel az étkezésére, még ugyanúgy megjelenhetnek apróbb tökéletlenségek a testén. Ezt akarja megmutatni a 30 éves Hayley Madigan is, akinek különleges posztjait imádják a netezők.

Ilyen igazából egy fitneszblogger teste

A fiatal nőt tinédzser korában sokat bántották vékony alkata miatta, ezért a húszas éveiben belevágott a testépítésbe, de gyorsan függővé vált. Túl sokat edzett, és túl keveset evett, ez pedig egészségügyi problémákhoz vezetett: még a menzesze is kimaradt három éven keresztül. Végül egy szakítás ébresztette rá arra, hogy nagyon rossz irányba halad, és változtatott az életmódján.

Felszedett néhány kilót, és bár most is rendszeresen edz, valamint odafigyel az étkezésére, ma már az egészségét tartja elsődlegesnek, fotóival pedig másokat is erre akar buzdítani. Nemcsak azt mutatja meg, hogy nem csupán a csontsovány, szálkás testek szépek, hanem azt is, hogy bizony a sok edzés sem jelenti azt, hogy valakinek hibátlan és makulátlanul sima marad a bőre. Az apróbb tökéletlenségek ugyanis nemcsak, hogy teljesen természetesek, de gyönyörűek is.

Képek: Instagram/hayleymadiganfitness.

Ezt is szeretjük