Ilyen egy háromgyermekes, valódi nő teste retusálás nélkül: a nő őszinte posztjaiért egymillióan rajonganak
Az anya korábban szégyellte testét, és a szülés után bekövetkezett változásokat, ma azonban már büszkén mutatja meg magát retusálás nélkül.

haromgyerekes anya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhesség során a nők teste csodálatos átalakuláson megy keresztül, melynek nyomait sokan életük végéig magukon viselik. Ezek a változások teljesen természetesek és gyönyörűek, jó néhányan mégis szégyellik őket, és sajnos rengetegen vannak olyanok is, akik kritizálják miattuk az édesanyákat.

Szerencsére egyre több olyan nő is van, aki bátran megmutatja saját alakját az egész világnak, hogy bátorítsa az anyákat, és felhívja mindenki figyelmét arra, hogy a női test minden formában, szülés után is vonzó és szép.

A háromgyermekes anya retusálatlan fotói

A 34 éves Sarah Nicole Landry három gyermeke megszületése után egyáltalán nem érezte jól magát saját bőrében, mert szorongott a striák, a narancsbőr, a megereszkedett has és a pluszkilók miatt. Végül sikerült leadnia több mint ötven kilót, a folyamatot pedig végig az Instagramon dokumentálta. Nemcsak azért döntött így, hogy saját önbizalmát erősítse, hanem azért is, hogy más nőknek is erőt, magabiztosságot adjon, tudatosítsa bennük, milyen gyönyörűek, és segítsen elengedni kételyeiket, bizonytalanságaikat. Őszinte, retusálatlan fotóinak már egymilliós rajongótábora lett, motiváló posztjaival pedig sok anyának segített elfogadni és megszeretni a testén bekövetkezett változásokat.

Képek: Instagram/thebirdspapaya.

Ezt is szeretjük