Armie Hammer ellen nyomozást indított a rendőrség: volt szeretője azzal vádolja, megerőszakolta
A kannibalizmussal is vádolt színész ellen szexuális erőszak ügyében indított eljárást a Los Angeles-i Rendőrség.

armie-hammer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy azt februárban megírtuk, Armie Hammer szexbotránya hatalmas port kavart a sajtóban. A színészt durva vádak érték, többek között kannibalizmussal is meggyanúsították. Az ügy 2021 januárjában kezdődött, miután a közösségi médiában hozták nyilvánosságra privát üzeneteit, amit az egyik szeretőjének küldött.

Az Instagramon döbbenetes és sokkoló dolgokat írt, többek között elárulta a lánynak, hogy száz százalékig kannibál, és fel akarja falni őt, valamint inni akar a véréből, emellett, ha találkoznak, mennyire mocskos és perverz lesz vele.

Armie Hammer ellen nyomozást indított a rendőrség

Az üzenetváltás kiszivárogtatása után Hammert számos készülőfélben lévő produkcióból rúgták ki, valamint Ügynöksége, a WME is megvált tőle, és személyes publicistája is visszalépett pozíciójából.

armie hammer 2
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

Noha az elmúlt hónapban elcsitulni látszott a botrány, úgy tűnik, ez csak vihar előtti csend volt, tegnap újabb botrányos részletek láttak napvilágot. A színész ellen egy másik volt szeretője szólalt fel egy nyilvános konferenciabeszélgetésben, az ügyvédje jelenlétében. A lány, aki a nyilvánosság előtt neve elhallgatását kérte, és Effie álnéven mesélte el történetét, azt állítja, négy évig tartó viszonyuk alatt Hammer mentálisan és szexuálisan bántalmazta.

A cikk az ajánló után folytatódik

- 2017. április 24-én megerőszakolt, majd több mint négy órán keresztül fogva tartott egy Los Angeles-i birtokon. Ezalatt többször a falnak ütötte a fejemet, megsebezve az arcom. De további erőszakot is elkövetett ellenem a beleegyezésem nélkül, például sebet ejtett a lábamon, hogy az az elkövetkezendő hetekben minden lépésnél fájjon – árulta el könnyek között Effie.

A lány arról is beszélt, hogy az együtt töltött idő alatt folyamatosan rettegett a színésztől, de mindig meggyőzte magát, hogy talán ő ilyen furcsa, kifacsart módon nyilvánítja ki a szerelmét. Utólag rájött, ezek a gondolatok mind a színész manipulációjának hatására születtek meg a fejében.

Armie Hammer ellen a Los Angeles-i rendőrség február 3-án indított nyomozást az ügyben, ám ennek kimeneteléről egyelőre nincsenek információk. A színész ügyvédjén keresztül adott közleményében tagadott minden ellene irányuló vádat, nyilatkozata szerint minden, ami közte és Effie közt volt, közös megegyezés alapján történt – írta meg a People magazin.

Ha téged is érint a bántalmazás, vagy ismersz olyat, aki erőszakos kapcsolatban él, segítséget kérhetsz a NANE Egyesület oldalán és a 06-80-505-101-es segélyvonalon, illetve e-mailben a segelylevel@nane.hu címen. Az áldozatok és a szemtanúk fordulhatnak még az Ökumenikus Segélyszervezethez és az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálathoz is.

  Sztárok, akiknek sikerült kilépniük egy bántalmazó kapcsolatból

Sajnos számos híresség került olyan helyzetbe, hogy a párja bántalmazta. Ismerd meg a történetüket!

Ezt is szeretjük