A kannibalizmussal vádolt színész körül fokozódik a botrány: új fejlemények Armie Hammer ügyében
Armie Hammer karrierjének valószínűleg lőttek a szexbotránya miatt.

armie hammer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Armie Hammer az elmúlt években szépen építette filmes karrierjét, olyan alkotásokban nyújtott emlékezeteset, mint a Szólíts a neveden vagy az U.N.C.L.E. embere. Az utóbbi hetekben azonban nem a szakmai előrejutásáról, hanem a durva szexbotrányáról cikkeznek a lapok, ráadásul kannibalizmussal is megvádolták.

Január végén a Paramount+ rúgta ki a The Offer című sorozatból, ami A Keresztapa című ikonikus film keletkezését dolgozza fel. Egy másik filmes projektről is le kellett mondania, ami a Lionsgate stúdiónál fut, a romantikus filmben Jennifer Lopez oldalán játszott volna, bár állítása szerint ebből a projektből ő maga lépett ki, hogy a családjára fókuszáljon. Ügynöksége, a WME sem hagyhatta annyiban, úgy döntöttek, ők is megválnak tőle.

Armie Hammer alatt egyre jobban rezeg a léc szexbotránya miatt

A The Hollywood Reporter közölte, hogy a színésztől a WME ügynökség is megválik, a lapnak egy közeli forrás azt is elárulta, hogy a személyes publicistája is visszalépett a pozíciójából. 

GettyImages-1029658554
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

2021 január közepén a közösségi médiában hozták nyilvánosságra a színész privát üzeneteit, amit egy szeretőjének küldött, írta meg a The Sun. Az Instagramon olyan döbbenetes és durva dolgokat írt a lánynak, száz százalék, hogy kannibál, és fel akarja falni őt, inni akar a véréből, emellett, ha találkoznak, mennyire mocskos és perverz lesz vele. A Page SixnekCourtney Vucekovich, a sztár exe adott exkluzív interjút a férfi botrányával kapcsolatban.

- Azt mondta nekem, hogy szét akarja roppantani a bordáim, utána megsütné őket, és megenné - fogalmazta a lány, aki ijesztőnek és furcsának találta Hammer állításait.

- Azt is mondta nekem, hogy belém akar harapni, és ha lenne egy pici vágás a sebemen, kiszívná belőle a vérem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A nő két hónapig volt együtt a férfival még 2020-ban, bár nem tartott sok ideig a viszonyuk, ettől függetlenül még így is poszttraumás stresszben szenved azóta is. Egy másik volt szeretője, Paige Lorenze négy hónapot töltött együtt a férfival tavaly. Ő a lapnak azt mondta, hogy a szexuális együttlétüknél még kést is használtak, egyszer még egy A betűt is belevésett a bőrébe, nem messze a nemi szervétől.

- Visszaültem, és hagytam, hogy megtegye. Akkor nem igazán tudtam, mit mondjak vagy tegyek. Bármennyire is szomorú ezt kimondani, de azt akartam, hogy kedveljen, és úgy érezze, én is benne vagyok abban, amire ő vágyik - nyilatkozta.

Több sérülést, horzsolást szerzett a négyhónapos románcuk alatt, szerinte a férfi ezekkel is a birtoklását akarta kifejezni. Azt is elmesélte, hogy a férfi barátainak felvágott azzal, hogy egy A betűt vésett a bőrébe, de a lány intim fotóit is megmutatta nekik, erre viszont Paige nem adott engedélyt. Már az első találkozásukkor szigorúan apucinak vagy uramnak kellett neveznie, de a lánynak nem esett akkor még le, hogy milyen személyiség is valójában Hammer.

Armie Hammer exfeleségét sokkolták, milyen dolgok derültek ki a színészről.
Armie Hammer exfeleségét sokkolták, milyen dolgok derültek ki a színészről.
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

A színész még januárban tagadta az őt ért vádakat, és baromságnak nevezett mindent, amit megírtak róla. Elizabeth Chambers, aki a színész felesége volt 2010 és 2020 között, emellett két gyermeket is szült neki, hosszas hallgatás után az Instagram-oldalán reagált még a múlt héten volt férje botrányára.

- Megdöbbentem, összetört a szívem, és úgy érzem, mintha megsemmisítettek volna. A szívfájdalmat félretéve figyelek, tanulok, és továbbra is fejleszteni fogom magam ezzel a kényes témával kapcsolatban. Nem vettem észre, mennyi mindenről nem tudok. Támogatom az erőszak és a bántalmazás minden áldozatát, és arra kérek mindenkit, aki tapasztalta ezt a fájdalmat, hogy keresse meg a gyógyulásához szükséges segítséget. Jelenleg nem kommentálom tovább az ügyet. Továbbra is a gyermekeinkre, a munkámra és a gyógyulásra fogok koncentrálni ebben a hihetetlenül nehéz időszakban - fogalmazta.

A nővel 2020 szeptemberében jelentették be, hogy elválnak útjaik, így ki tudja, hányszor lépett félre a színész a háta mögött.

Ha téged is érint a bántalmazás, vagy ismersz olyat, aki erőszakos kapcsolatban él, segítséget kérhetsz a NANE Egyesület oldalán és a 06-80-505-101-es segélyvonalon, illetve e-mailben a segelylevel@nane.hu címen. Az áldozatok és a szemtanú fordulhatnak még az Ökumenikus Segélyszervezethez és az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálathoz is.

Sztárok, akiknek sikerült kilépniük egy bántalmazó kapcsolatból

Sajnos számos híresség került olyan helyzetbe, hogy a párja bántalmazta. Ismerd meg a történetüket!

Ezt is szeretjük