Archie már óvodás lett: meglepő, hogy viszonyul a többi szülő Harryhez és Meghanhoz
Hihetetlen, hogy megy az idő, Archie már óvodába jár.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné fia, Archie májusban lesz hároméves, a szülei éppen ezért már beíratták egy hozzájuk közeli óvodába, ahova nem is olyan régóta jár a csemete.

A hírt a brit Mirror lap közölte, és azt is kifejtette, hogyan viszonyulnak a szülők a hercegi párhoz.

Archie már óvodába jár

Harry és Meghan számára fontos volt, hogy kisfiuk egy olyan intézménybe járjon, ahol az ő elveik alapján nevelik az óvónők a gyermekeket. Archie egy olyan speciális intézménybe jár, ahol a gyerekek érzelmi intelligenciájának fejlesztése a cél, emellett megtanítják a figyelmességet, a kedvességet és azt is, hogyan óvják a környezetet.

A brit lapnak az egyik szülő elmesélte, milyennek látja ő és a többiek Harryt és Meghant.

- Harry gyakran hozza az oviba, majd viszi haza Archie-t, jó apának tűnik. Minden szülő teljes lazasággal fogadta Harryt és Meghant, anélkül, hogy nagy felhajtást csináltak volna belőle - fogalmazta.

Szerencsére a hercegi párral ugyanúgy viselkednek, mint a többiekkel, ez egy laikus számára elég meglepő lehet, hiszen az ember azt gondolná, hogy a szülők másképp viszonyulnak hozzájuk, mint másokhoz, hiszen mégis rendszeresen írnak róluk a lapok, és az egész világon ismerik a nevüket és az arcukat.

GettyImages-1235516745
Fotó: NDZ/Star Max / Getty Images Hungary

A kisgyerekek sem kivételeznek Archie-val, ami szintén egy jó pont.

- A többi gyerek szemében Archie csak egy közülük. Nem tudják, hogy a szüleik a királyi családhoz tartoznak, és valószínűleg nem is foglalkoznának ezzel, kivéve, ha Meghan tényleg egy Disney-hercegnő lenne - viccelődött a bennfentes.

A sussexiek Archie mellett még egy kislányt is nevelnek, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot. A csöppséget egyelőre személyesen még nem látták a brit királyi család tagjai.

Vilmos és Katalin gyerekei ennyit nőttek

Képes összeállításunkban megnézheted a Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről készült legjobb fotókat 2021-ből.

Ezt is szeretjük