Archie már óvodás lett: meglepő, hogy viszonyul a többi szülő Harryhez és Meghanhoz

Hihetetlen, hogy megy az idő, Archie már óvodába jár.

Archie az óvodában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné fia, Archie májusban lesz hároméves, a szülei éppen ezért már beíratták egy hozzájuk közeli óvodába, ahova nem is olyan régóta jár a csemete.

A hírt a brit Mirror lap közölte, és azt is kifejtette, hogyan viszonyulnak a szülők a hercegi párhoz.

Archie már óvodába jár

Harry és Meghan számára fontos volt, hogy kisfiuk egy olyan intézménybe járjon, ahol az ő elveik alapján nevelik az óvónők a gyermekeket. Archie egy olyan speciális intézménybe jár, ahol a gyerekek érzelmi intelligenciájának fejlesztése a cél, emellett megtanítják a figyelmességet, a kedvességet és azt is, hogyan óvják a környezetet.

A brit lapnak az egyik szülő elmesélte, milyennek látja ő és a többiek Harryt és Meghant.

- Harry gyakran hozza az oviba, majd viszi haza Archie-t, jó apának tűnik. Minden szülő teljes lazasággal fogadta Harryt és Meghant, anélkül, hogy nagy felhajtást csináltak volna belőle - fogalmazta.

Szerencsére a hercegi párral ugyanúgy viselkednek, mint a többiekkel, ez egy laikus számára elég meglepő lehet, hiszen az ember azt gondolná, hogy a szülők másképp viszonyulnak hozzájuk, mint másokhoz, hiszen mégis rendszeresen írnak róluk a lapok, és az egész világon ismerik a nevüket és az arcukat.

GettyImages-1235516745
Fotó: NDZ/Star Max / Getty Images Hungary

A kisgyerekek sem kivételeznek Archie-val, ami szintén egy jó pont.

- A többi gyerek szemében Archie csak egy közülük. Nem tudják, hogy a szüleik a királyi családhoz tartoznak, és valószínűleg nem is foglalkoznának ezzel, kivéve, ha Meghan tényleg egy Disney-hercegnő lenne - viccelődött a bennfentes.

A sussexiek Archie mellett még egy kislányt is nevelnek, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot. A csöppséget egyelőre személyesen még nem látták a brit királyi család tagjai.

Vilmos és Katalin gyerekei ennyit nőttek

Képes összeállításunkban megnézheted a Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről készült legjobb fotókat 2021-ből.

Charlotte hercegnő már kész kis hölgy – ezek a legédesebb fotók Vilmos és Katalin gyermekeiről 2021-ből

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük