Anne Hathaway platinaszőke hajjal: új filmjében fel sem ismertük hirtelen
Anne Hathaway a The Witches című film kedvéért teljesen kifordult magából.

anne-hathaway
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak számára azért vonzó a színész szakma, mert teret ad arra, hogy kaméleonként változtathassák külsejüket a filmvásznon és a színpadon. Anne Hathaway is olyan színésznő, aki nem fél teljesen átalakulni a szerepei kedvéért, és még élvezi is, hogy időről időre új oldalát láthatja a közönség.

A 37 éves filmcsillag szinte mindent bevállal a hitelesség jegyében: 2012-ben a Nyomorultak című musical miatt csontsoványra fogyott, míg a 2020-as Az utolsó akarat készítői épp ez ellenkezőjére kérték. Arra sem mondott nemet karrierje során, hogy búcsút intsen gyönyörű, barna hajzuhatagának. Az Alice Csodaországban Fehér királynőjeként hófehér frizurával állt a kamera elé, és a Vihar előttben is világosabb tincsekkel láthattuk.

Anne Hathaway a The Witches című filmben

Október 22-én debütáló új filmjében sem a megszokott formáját hozza, a The Witches trailerében első ránézésre alig ismertük fel. Szőke hajjal, tűzvörös rúzzsal, feltűnő ruhákban és furcsa akcentussal alakítja a velejéig gonosz Grand High Witch nevű boszorkányt.

Bár láthattuk már negatív karakter bőrébe bújva, többnyire inkább hősnőként zárták szívükbe a rajongói. Így sokan nemcsak azért lettek nagyon izgatottak a trailer láttán, mert tűkön ülve várják, hogy még tüzetesebben szemügyre vegyék kedvencüket ezzel az új megjelenéssel, de arra is nagyon kíváncsiak, hogyan fogja alakítani a főgonoszt.

- A Grand High Witch karakterének életre keltése abszolút csapatmunka volt. (...) Ő annyira különc, bolondos és drámai, nehéz volt megtalálni az egyensúlyt, hogy ne legyek túl sok, de közben kellően szórakoztató tudjak maradni - mesélte Hathaway a People magazinnak.

anne hathaway 1
Fotó: Owen Hoffmann / Getty Images Hungary

A sztori egyébként Roald Dahl 1983-as azonos című regényének adaptációja. Egy alabamai kisfiúról szól, akit egy boszorkány egérré változtat. A film igazi sztárparádét vonultat fel, Anne Hathaway mellett Octavia Spencer és Stanley Tucci is látható lesz benne.

Sztárok nagy átalakulásai

Manapság nagyon népszerűek lettek Hollywoodban az olyan filmek, amelyek a filmtörténet vagy a zeneipar egy-egy ikonikus alakjának életét tárják a nézők elé. Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük