Halle Berry platinaszőkén keltett feltűnést a 90-es években: szinte felismerhetetlen a régi fotóján
Halle Berry 1997-ben szőke cicababaként lejtett végig a vörös szőnyegen.

halle-berry
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry mostanában azzal hívja fel magára a figyelmet a közösségi médiában, hogy egyszerűen nem hajlandó öregedni. 54 évesen is olyan jól áll a falatnyi bikini kisportolt testén, mint annak idején, amikor Bond-lányként lépett ki a habokból 2002-ben a Halj meg máskor című filmben.

Noha az egzotikus szépségű sztár az X-Men-filmek Ciklonjaként feltűnt a mozivásznon világos tincsekkel, a való életben csak ritkán kísérletezgetett a külsejével. Az emberek emlékezetében vagy hosszú, barna hajzuhataggal vagy szexin rövidre vágott frizurával él. 

Halle Berry szőke hajjal

Kevesen emlékeznek arra, hogy a ’90-es évek végén tett egy rövid kitérőt, kipróbálta, milyen szőkének lenni. 1997-ben keltett feltűnést a vörös szőnyegen, amikor az Álmodik a nyomor című vígjátéka premierjén jelent meg. Platinaszőke hajával és extra rövid, csipkés ruhájában minden szem rászegeződött a filmbemutatón. A jobb oldali nyílra kattintva megnézheted, milyen dögös szettet viselt.

Épp ez a film adta az ihletet a hajszínváltáshoz, ugyanis Berry eredetileg a szerep kedvéért változtatott a külsején, végül annyira megtetszett neki a világos haj, hogy a forgatás után sem tért vissza egyből a megszokott sötétebb árnyalathoz.

Rajongóit megosztotta a frizura, míg sokan váltig állítják, hogy a színésznő szem- és bőrszínéhez egyáltalán nem állnak jól a tejszőke fürtök, addig mások imádták ezt a kontrasztot.

Halle Berry hajléktalan volt

Halle Berrynek nem volt könnyű megvetnie a lábát a szórakoztatóiparban. Mielőtt örökre beírta volna magát a filmtörténelembe, mint a világ első afroamerikai színésznője, aki elnyerte az Oscar-díjat, sok nehézséggel kellett szembesülnie.

Ezt is szeretjük