Demi Moore-ra rá sem ismerni: platinaszőke hajjal tűnik fel új sorozatában
Demi Moore is benne lesz a Szép új világ című sorozatban.

demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore-nak már a védjegyévé vált hosszú, fekete haja, ám most legújabb sorozatában teljesen más külsővel jelenik majd meg. 

Az 57 éves sztár a Szép új világ című sorozatban tűnik majd fel, ami a Peacock streaming szolgáltató felületén debütál július közepén.

Demi Moore szőke tincsekkel szerepel új sorozatában

A színésznő Linda bőrébe bújhat majd, a szériához készült promóciós felvételeket a Peacock is közzétette róla. Hirtelen ránézésre fel sem ismertük őt, annyira más karaktert ad neki ez a hajszín. A Szép új világ forgatókönyve a brit író, Aldous Huxley 1932-es regénye alapján készült el.

GettyImages-1222987880
Fotó: Peacock / Getty Images Hungary

Először 2015-ben írta meg a The Hollywood Reporter, hogy a könyvből sorozatot készítenek, 2019 júniusában derült ki, hogy Demi Moore is szerepet kapott a szériában. A színészek közül ő az egyik legnagyobb név, de benne lesz még Alden Ehrenreich, aki Han Solót játszotta a Solo: Egy Star Wars-történetben.

GettyImages-1222987885
Fotó: Peacock / Getty Images Hungary

Nem ez az első alkalom, hogy Demi Moore-t a megszokottól eltérő módon láthatják a rajongók, az 1990-es Ghost című alkotásban még rövid tincsekkel szerepelt Patrick Swayze oldalán, az 1997-es G. I. Jane-ben pedig ő maga borotválta le egy nyírógéppel a haját.

Sztárok átalakulása

Képes összeállításunkban megnézheted a leglátványosabb átalakulásokat, amelyeket a sztárok egy filmszerep kedvéért vállaltak be.

Ezt is szeretjük