20 év után válik a Vogue nagyasszonya: Anna Wintourt ezért hagyta el a férje
Azt rebesgetik, hogy egy harmadik fél van a válás hátterében.

anna-wintour
beauty and style
Top olvasott cikkek

A divatiparban nincs befolyásosabb nő Anna Wintournál, aki 1988 óta foglalja el az amerikai Vogue magazin főszerkesztői pozícióját. A hetvenéves sztár eddigi magánéletére is illett a kiegyensúlyozott szó, ám ez megváltozni látszik.

A magazinszerkesztő kétszer ment férjhez élete során, első férjével, a gyermekpszichológus David Shafferrel 1984-ben kötötte össze az életét, ám ez a frigy 15 év után tönkrement. Másodjára is megtalálta a szerelmet a telekommunikációs úttörő, Shelby Bryan személyében.

Anna Wintour 20 év után válik

A párt 1999-ben hozta össze az élet, majd 2004-ben fogadtak egymásnak örök hűséget. Noha 2013 óta időnként felmerültek olyan híresztelések velük kapcsolatban, hogy elhidegültek egymástól, ők máig kitartottak amellett, hogy meg tudják menteni kapcsolatukat.

anna wintour shelby bryan
Fotó: Brendan Smialowski / Getty Images Hungary

A Page Six értesülései szerint sajnos nem sikerült rendezni soraikat, ezért úgy döntöttek, hogy húszévnyi együtt töltött idő után külön utakon folytatják tovább életüket. Az egyelőre nem tisztázott, mi volt az utolsó csepp a pohárban, felmerültek olyan pletykák, miszerint az üzletember volt felesége is közrejátszik abban, hogy a válás mellett döntöttek.

A férfi és Katherine nevű exe 1999-ben mentek szét, miután Bryan viszonyt kezdett egy másik nővel. A félrelépés ellenére jóban maradtak egymással, Katherine például akkor is számíthatott rá, amikor második férje 2015-ben elhunyt.

anna wintour 2
Fotó: Shaun Botterill / Getty Images Hungary

A lap azt is megírta, hogy Wintourt is sokszor lehetett látni egy másik férfi oldalán az elmúlt időszakban. A lesifotósok gyakran kapták lencsevégre az Igazából szerelemből ismert Bill Nighy társaságában, utoljára februárban mutatkoztak együtt, amikor egy meghitt vacsorát költöttek el édes kettesben.

Meryl Streep férje

Meryl Streep egyáltalán nem sorolható azok közé a hollywoodi színésznők közé, akik úgy váltogatják a partnereiket, mint más az alsóneműjét. Ő már 41 éve ugyanazt a férfit szereti töretlenül.

Ezt is szeretjük