A My Girl cuki gyereksztárja volt: így néz ki most 41 évesen Anna Chlumsky
A gyerekszínészből lett sorozatsztár több mint tíz éve férjnél van, és született két lánya.

annachulmsky-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai színésznő, Anna Chlumsky 1980-ban született, első komolyabb szerepét gyerekszínészként, 11 évesen kapta, ő játszotta Vada Sultenfusst a My Girl című filmben 1991-ben. Ebben olyan más hírességekkel szerepelt együtt, mint Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd és Macaulay Culkin. Három évvel később a My Girl második részében szintén láthatták a nézők. 

1994-ben a Vegyünk új mamit! című gyerekfilmben tűnt fel, egy évvel később pedig a Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain című produkcióban kapott szerepet. Utóbbiban Christina Riccivel játszott együtt. 

Anna Chlumsky így néz ki 41 évesen

A színésznő 1999-ben a tanulmányai miatt visszavonult, nem vállalt szerepeket. 2002-ben diplomázott nemzetközi tanulmányok szakon. Ezután elvégzett egy színésziskolát, és 2006-ban visszatért. 

2007 és 2010 között többször felbukkant az Esküdt ellenségek című sorozatban, de A stúdióban is kapott kisebb szerepet. Színházi színészként szintén kipróbálta magát, de később inkább megmaradt a sorozatoknál és filmeknél. 

Anna Chlumsky decemberben ünnepelte a 41. születésnapját.
Anna Chlumsky decemberben ünnepelte a 41. születésnapját.
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

2000-ben, az egyetemen ismerte meg élete nagy szerelmét, a vele egyidős, japán-amerikai származású Shaun Sót. 2008-ban házasodtak össze, azért vártak ennyit, mert a férfi katonaként szolgált Afganisztánban. Első lányuk, Penelope 2013-ban, a második, Clara 2016-ban született. 

- Nagyon meglepődtem, mennyire valódi ez az egész. Annyira furcsa, hogy gyorsan történt. Olyan hosszú időn át készülsz, aztán hirtelen már itt is van a kisbaba. Komolyan mondom, a legjobb dolog. A karjaimban tartani őt fantasztikus. Az egyik legélvezetesebb dolog. Soha nem tudnám megunni. Egész álló nap tudnám tartani - mesélte az anyaságról második lánya születése után a People magazinnak a színésznő. 

 Anna Chlumsky gyermekei születése után sem hagyott fel a színészettel, így kaphatta meg az egyik főszerepet a Netflix Inventing Anna, magyarul Az örökösnő álarca mögött című sorozatában, amely 2022 elején debütált. A sztár külsőre nem sokat változott az évek során, kislányból gyönyörű nő lett, most, 41 évesen ragyogó szépség. 

Anya Tylor-Joy stílusa

A Netflix Vezércsel című sorozatának színésznője mindenkit lenyűgöz, ha feltűnik a vörös szőnyegen, képes összeállításunkban csokorba szedtük, milyen káprázatos kreációkban láthattuk az elmúlt években.

Cover-fotó: Getty Images/Fryderyk Gabowicz

Ezt is szeretjük