A két pasi - meg egy kicsi gyereksztárja hosszú szakállat növesztett: a 27 éves színész mellett elmennél az utcán
Angus T. Jonesról friss lesifotó készült.

angus-t-jones-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angus T. Jones nevét a Két pasi - meg egy kicsi rajongói már nagyon jól ismerik. Csupán kilencéves volt, amikor megkapta Jake Harper szerepét, alakításával milliók szívébe belopta magát.

Mint sok gyereksztárnak, neki is fényes jövőt jósoltak, ám 2012 novemberében egy botrányos kijelentése után elvágta magát attól, hogy Hollywoodban a jövőben is érvényesülhessen. Nem mellesleg ő maga is kiábrándult a filmiparból.

Angus T. Jones így megváltozott

A 2003-ban indult Két pasi - meg egy kicsi főszereplői Charlie Sheen és Jon Cryer voltak, a széria végül 12 évadot élt meg. 2011-ben Sheen karakterét kiírták, mert többször került elvonóra, és miatta csúsztak a forgatások, nem mellesleg egy interjúban negatív megjegyzést tett Chuck Lorre-ra, a sorozat alkotójára. Ashton Kutcher lett helyette az új főszereplő. Hazánkban napjainkban is ismétlik az epizódokat. Ha egy kis nosztalgiára vágysz, az alábbi fotóra kattintva megnézheted, mikor és hol láthatod a szériát.

Az idén októberben 28. születésnapját ünneplő Angus T. Jonest csak ritkán láthatjuk, ugyanis évek óta távol tartja magát a nyilvánosságtól. Az egykori gyereksztár sokat változott, manapság a hosszú szakállra esküszik. Vannak olyan hírességek, akik hiába kisgyerekként vagy kamaszként futottak be, felnőttként is könnyen be lehet őket azonosítani, ám Jones nem közéjük tartozik. A legtöbben ma már fel sem ismernék őt az utcán.

2012-ben, 19 éves korában hívővé vált, és meg is keresztelkedett. Egy interjúban nem túl szépen fogalmazott a sorozatról.

- Jake a Két pasi - meg egy kicsiből nem jelent semmit, ő egy nem létező karakter. Ha ennek a sorozatnak a rajongója vagy, arra kérlek, hogy ne nézd! A Két pasi - meg egy kicsiben szerepelek, de nem akarok benne lenni. Kérlek, ne nézzed, és ne tömd az agyad mocsokkal! Az emberek erre azt mondják, ez csak szórakoztatás, de végezz egy kis kutatást, hogy a tévézés hogyan hat az agyunkra, és ígérem, ezután fontolóra veszed, milyen műsorokat nézel - fogalmazta a Forerunner Chronicles vallásos csoportnak, amit a YouTube-ra is felöltöttek.

Ilyen megjegyzések után nem csoda, hogy a sorozat készítői az ő karakterét is kiírták, végül az utolsó részben feltűnt. Az IMDB-oldalán az látható, hogy 2016-ban a Horace and Pete című sorozatban szerepelt egy rész erejéig. Hollywoodból teljesen kiábrándult, ám a filmipar is belőle.

Azok a hírességek, akik egy-egy interjúban azt a produkciót támadják, amelyhez adják a nevüket, megbízhatatlannak minősítik őket. Senki nem akar olyan embert alkalmazni, akiben nem lehet száz százalékosan megbízni. Nem mellesleg a filmiparban mindenki a biztosra megy, nem nagyon szeretnek kockáztatni.

A színész manapság Los Angelesben él, 2016-ban csatlakozott egy multimédia- és rendezvényszervező céghez, a Tonite-hoz. Bár van Instagram-oldala, nem lehet tudni, manapság mi a helyzet a magánéletével.

Charlie Sheen lánya, Sam

Képes összeállításunkban megnézheted Charlie Sheen és Denise Richards lányát, Samet.

Ezt is szeretjük