Angelina Jolie-val kínos baki történt a vörös szőnyegen: a rajongók szúrták ki

Angelina Jolie hajhosszabbítása nem sikerült túl jól.

Angelina Jolie hajhosszabbítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie a vörös szőnyegen szinte mindig kifogástalanul jelenik meg, ami nem véletlen, hiszen köztudott, hogy a nyilvános események előtt a hírességek külsejéről egy több fős csapat gondoskodik.

Van külön stylist, sminkes és fodrász is, sok híresség ugyanazzal a csapattal dolgozik évek óta, és még külföldre is viszik magukkal őket, ilyen például Lady Gaga és Jennifer Lopez is. Bár általában a szakemberek a maximalizmusra törekszenek, olykor előfordul, hogy valami olyan apró hibát vétenek, amit észre sem vesznek. Szerencsés helyzetben a kisebb malőrök egyáltalán nem szembetűnők, és a létezésükre sosem derül fény, de Angelina Jolie esetében a sasszemű rajongók egyből kiszúrták, hogy valami nem stimmel a sztár frizurájával.

Angelina Jolie hajhosszabbítása nem sikerült túl jól

Október 24-én a Római Filmfesztiválon lépett a vörös szőnyegre lányaival, Zaharával és Shiloh-val. Egy ezüst színű Versace estélyiben ragyogott, a haját pedig kibontva viselte. Eredetileg a színésznő loknijai félhosszúak, ezért a drámaibb hatás kedvéért bármikor felcsatolható póthajat kapott. 

GettyImages-1236107148 (1)
Fotó: Anadolu Agency / Getty Images Hungary

Aki ért a szakmájához, profin el tudja dolgozni úgy, hogy senki ne vegye észre a mesterséges hosszabbítást, ahogy az előbbi fotón is látszik, Jolie esetében nem sikerült túl jól ez. Pontosan látszik, melyik az igazi haja, és honnan kezdődik a hosszabbítás.

A Twitteren számos bejegyzés született a ciki bakival kapcsolatban: "Mégis hogyan lehetett Angelina Jolie-t a vörös szőnyegre engedni egy ilyen hajhosszabbítással? Valakit ki fognak rúgni!" - fogalmazta egy felhasználó.

Több más twitterező is értetlenkedett a szituáción: "Őszintén szólva nem volt szüksége erre a hosszabbításra. Mégis hogyan rontotta el a fodrász a haját, ami aznap reggel még pompás és tökéletes volt önmagában is?", "Istennőként festett Angie, de annyira késztetést éreztem, hogy megjavítsam a frizuráját!" - írták a többiek.

Mások szerint azonban a kritikusok túlzásba estek: "Mégis kit érdekel a hosszabbítása? Ő még így is csodálatos nő!", "Az idővonalam tele van olyan emberekkel, akik általában joggal kiállnak a transzfóbiás, testszégyenítős és szexista tweetekkel szemben, de valahogy úgy gondolják, hogy Angelina Jolie hajhosszabbítását már kritizálhatják. Hagyd abba a bunkó viselkedést!"

Angelina Jolie a gyerekeivel

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Angelina Jolie-ról és gyerekeiről az Örökkévalók Los Angeles-i premierjén.

A 15 éves Shiloh Jolie-Pitt le sem tagadhatná a szüleit: Angelinával és testvéreivel ment a premierre

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük