Eva Mendest deszkának és lófogúnak csúfolták az iskolában - Csodaszép sztárok, akiket nem kíméltek az osztálytársai

Eva Mendes szabályosan rettegett végigmenni az iskola folyosóján.

eva-mendes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor meglátunk egy ragyogó szépségű színésznőt a filmvásznon, a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján, elvonja a figyelmünket a mosolya, kifogástalan alakja és lehengerlő magabiztossága. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy még a legnagyobb világsztárokat is hosszú út vezette el a karrierjük csúcsáig, és rengetegen estek áldozatául az iskolai zaklatásnak és csúfolódásnak.

Gyönyörű színésznők, akiket csúfoltak az iskolában

Eva Mendes akármikor megjelenik valahol, minden szem rászegeződik. A kubai-amerikai származású filmcsillag egzotikus vonásaival és nőies idomaival lehengerli a rajongóit. Mai szemmel nézve nehéz elképzelni, hogy a gimnáziumban épp megjelenése miatt volt a gúnyos megjegyzések céltáblája.

A szülei válása után édesanyjával, két nővérével és egy bátyjával Los Angelesbe költöztek, itt kezdte el tanulmányait a Hoover középiskolában. Mendes nem őriz túlságosan boldog emlékeket erről az időszakról, ugyanis két osztálytársnője pokollá tette a mindennapjait.

- Kétbalkezes, deszka és lófogú kislány voltam, ami sajnos könnyű célponttá tett. Volt két lány, akik ezek miatt pokollá tették az életemet a gimiben. Akkoriban nem értettem, miért kapom a sok sértést, miért piszkálnak folyton. Később jöttem rá, hogy látták rajtam a félelmet, ezért szálltak rám - mesélte a Daily Mailnek.

Annak ellenére, hogy gyötrelmes volt mindennap szembenéznie kritizálóival, nem törölné ki az életéből ezeket az esztendőket. Szerinte mindez csak megerősítette a személyiségét.

- Bár fájdalmas idők voltak, ettől lettem erős, ez a tapasztalat megtanított rá, hogy ki kell állnom magamért, bármennyire is félek - ezt már a CNN interjújában árulta el 2012-ben.

Képes összeállításunkban olyan gyönyörű színésznőket gyűjtöttünk össze, akiket Eva Mendeshez hasonlóan nem kíméltek az iskolában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük