Eva Mendest deszkának és lófogúnak csúfolták az iskolában - Csodaszép sztárok, akiket nem kíméltek az osztálytársai

Eva Mendes szabályosan rettegett végigmenni az iskola folyosóján.

eva-mendes-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor meglátunk egy ragyogó szépségű színésznőt a filmvásznon, a vörös szőnyegen vagy a magazinok címlapján, elvonja a figyelmünket a mosolya, kifogástalan alakja és lehengerlő magabiztossága. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy még a legnagyobb világsztárokat is hosszú út vezette el a karrierjük csúcsáig, és rengetegen estek áldozatául az iskolai zaklatásnak és csúfolódásnak.

Gyönyörű színésznők, akiket csúfoltak az iskolában

Eva Mendes akármikor megjelenik valahol, minden szem rászegeződik. A kubai-amerikai származású filmcsillag egzotikus vonásaival és nőies idomaival lehengerli a rajongóit. Mai szemmel nézve nehéz elképzelni, hogy a gimnáziumban épp megjelenése miatt volt a gúnyos megjegyzések céltáblája.

A szülei válása után édesanyjával, két nővérével és egy bátyjával Los Angelesbe költöztek, itt kezdte el tanulmányait a Hoover középiskolában. Mendes nem őriz túlságosan boldog emlékeket erről az időszakról, ugyanis két osztálytársnője pokollá tette a mindennapjait.

- Kétbalkezes, deszka és lófogú kislány voltam, ami sajnos könnyű célponttá tett. Volt két lány, akik ezek miatt pokollá tették az életemet a gimiben. Akkoriban nem értettem, miért kapom a sok sértést, miért piszkálnak folyton. Később jöttem rá, hogy látták rajtam a félelmet, ezért szálltak rám - mesélte a Daily Mailnek.

Annak ellenére, hogy gyötrelmes volt mindennap szembenéznie kritizálóival, nem törölné ki az életéből ezeket az esztendőket. Szerinte mindez csak megerősítette a személyiségét.

- Bár fájdalmas idők voltak, ettől lettem erős, ez a tapasztalat megtanított rá, hogy ki kell állnom magamért, bármennyire is félek - ezt már a CNN interjújában árulta el 2012-ben.

Képes összeállításunkban olyan gyönyörű színésznőket gyűjtöttünk össze, akiket Eva Mendeshez hasonlóan nem kíméltek az iskolában.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük