Angelina Jolie a válásuk után 22 évvel találkozgat újra exférjével: már az egyik fiát is bemutatta neki
Angelina Jolie-t ismét hírbe hozták Jonny Lee Millerrel.

angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Angelina Jolie és Brad Pitt házassága tönkrement 2016-ban, a szép színésznő egyedülálló édesanyaként éli mindennapjait. Ha voltak is randijai, azokat ügyesen titkolta, mert a sajtó az elmúlt években nem közölt cikkeket azzal kapcsolatban, hogy járna valakivel.

Ám múlt hét pénteken a paparazzók lefotózták, ahogy exférje, Jonny Lee Miller apartmanjánál járt Brooklynban, egy üveg borral a kezében ment fel hozzá, majd három órával később távozott onnét, írta meg a Page Six. Kedden ismét a férfinál járt, és vitte magával fiát, Paxet is, közölte a Hollywood Life.

Azt pletykálják, Angelina Jolie újra beleszeretett exférjébe

Jolie-t és a 17 esztendős Paxet a paparazzók is megörökítették, miközben elhagyták Jonny Lee Miller otthonát. A lap információi szerint a brit származású színész lakásán körülbelül egy órát tartózkodtak.

A People magazin forrása szerint a két ex, bár hivatalosan 22 éve váltak el, ugyanúgy barátok maradtak. Emellett Pax ismeri a színész fiát, Bustert, akivel jó kapcsolatot ápol. Egyelőre sem Jolie, sem Miller nem nyilatkozott kettejük kapcsolatáról, mindenesetre árulkodó, hogy pár nap alatt két alkalommal is találkoztak egymással. 

A két színész az 1995-ben megjelent Adatrablók című film forgatásán szeretett egymásba, nem vártak sokáig az esküvővel, fél év randizás után kötötték össze az életüket, Angelina Jolie akkor még csak húszesztendős volt. 1997-ben szétmentek, de hivatalosan csak 1999-ben mondták ki a válásukat.

Az Adatrablók című 1995-ös film forgatásán szerettek egymásba.
Az Adatrablók című 1995-ös film forgatásán szerettek egymásba.
Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

2004-ben a színésznő azt nyilatkozta a B magazinnak, az egyik legostobább döntése volt, hogy elvált a férfitól. Mielőtt összeházasodtak volna, sosem veszekedtek, és nem bántották meg egymást semmivel, pont ezért érezte úgy, hogy össze akarja kötni vele az életét.

Miután 1999-ben kimondták a válásukat, mind a ketten mások oldalán keresték a boldogságot, Jolie Billy Bob Thornton, majd Brad Pitt felesége lett. Utóbbival összesen hat gyermeket nevelnek közösen. Utóbbi Michele Hicks színésznő kedvese lett, 2008-ban házasodtak össze, de tíz évvel később elváltak. Egy fiuk született, Buster 2008 decemberében jött a világra.

Mivel a szép színésznő és exe is szinglik, így megvan rá az esély, hogy Jennifer Lopezhez és Ben Affleckhez hasonlóan adnak maguknak egy második esélyt.

Régi sztárpárok

Olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akikről már sokan elfelejtették, hogy házasságban éltek.

Ezt is szeretjük