Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek
Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.

angelina-jolie-estelyi-comic-con-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie a válás után nagyon elhagyta magát: a stressznek köszönhetően csontsoványra fogyott, még az arca is beesett a súlyvesztéstől, rossz volt ránézni. Most azonban főnixként támadt fel hamvaiból, és a munkájához is visszatért - a hétvégén a Comic-Conon kapták lencsevégre.

Ilyen dögös ruhában jelent meg

Jó ideje rebesgetik, hogy az Oscar-díjas színésznő is része lesz a Marvel-univerzumnak, és szerepet kapott a közelgő The Eternals című filmben, tegnap pedig ő maga zárta le a pletykaáradatot azzal, hogy megjelent a Comic-Conon, és közölte, hogy igazak a híresztelések, és valóban főszerepet kapott a legújabban készülő szuperhősös filmben.

A sztár egy aszimmetrikus, fekete koktélruhát húzott az eseményre, ami remek választás volt, hiszen jól kiemelte nőies idomait. Szerencsére már volt mit kiemelni, hiszen az utóbbi időben visszaszedett néhányat a válás alatt leadott kilókból, ezért sokkal egészségesebbnek és sugárzóbbnak tűnik, mint az elmúlt években bármikor.

angelina-jolie-estelyi-comic-con-nagy
Fotó: Getty Images

A rajongók nem győzték dicsérni a színésznő átalakulását, sokáig ugyanis nagyon aggódtak miatta, hiszen tényleg csak csont és bőr volt. "Angelina végre újra a régi! Jó ránézni, örülök, hogy végre nem egy csontkollekció", "Nagyon dögös ez a ruha, Angelina végre megint szexis. Régóta vártam, hogy visszaszerezze az önbizalmát", "Ő volt a világ egyik legszebb nője, és csak idő kérdése, hogy visszaszerezze a régi formáját. Remek úton halad" - írták a lelkes hozzászólók.

Lánya is egyre szebb lesz

Angelina Jolie ikerlánya, Vivienne egyre nagyobb és szebb lesz - nézd meg a fotóját!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük