Angelina Jolie lánya egyre nagyobb és szebb lesz - Vivienne már kész kis hölgy
Így néz ki most a legkisebb Jolie-Pitt csemete.

angelina-jolie-lanya-vivienne-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood egyik legnagyobb álompárja voltak, akik kapcsolatuk során három gyereket fogadtak örökbe közösen, három további gyerkőcük pedig természetes úton született. A legkisebbek az ikrek, Vivienne és Knox, akik idén már 11 évesek lesznek.

Ilyen nagy már Angelina Jolie legkisebb lánya

Vivienne mindig is a rajongók nagy kedvence volt, tejfölszőke hajával ugyanis úgy festett kicsinek, akár egy kis angyal. A sztárcsemete lassan már a kamaszkorba lép, azonban még mindig bűbájos - bár a szőke haja besötétedett kissé.

Tegnap az Oscar-díjas sztárt és csemetéjét karateedzés után kapták le a fotósok. Vivienne él-hal a sportokért, már évek óta jár a küzdősportra. Hosszú haját is emiatt vágatta le: könnyebb volt foglalkoznia vele az edzések után. Persze ezekkel a copfokkal is nagyon édes - legalább jobban érvényesül a szép arca.

Habár az ikrek közül Knox az, aki egyértelműen az édesanyjára emlékeztet, míg Vivienne inkább az apja külsejét örökölte, ahogy cseperedik fel, benne is egyre határozottabban felismerhetők Jolie jellegzetes vonásai. Meglátjuk, felnőttként kire hasonlít majd, bár ilyen szülők mellett ez szinte mindegy is: mindketten fantasztikus külsővel vannak megáldva, úgyhogy mindenképp nyert ügye van.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük